Hogy írhatnám át a szülői programot?
Figyelt kérdés
Elég erősen vallásos családból származom, már gyerekkoromba is mindig a jóra neveltek, ami manapság már hátrány ebben a világban, nincs bennem semmi csalafintaság. Ebből ki akarok jönni, csak nem tudom hogy kezdhetnék neki2018. dec. 3. 19:03
1/2 anonim válasza:
Üdv a klubban. Én ugyan nem vallásos családból jövök, de hasonlóan életképtelen becsületes ember vagyok.
2/2 anonim válasza:
Menj olyan emberek közé, akik érdeklődési körödnek megfelelő dolgokkal foglalkoznak, keress hobbikat, társaságot, cseréld le szokásaidat, az otthoni tiltásokat, élj olyan életet, mint amilyet szeretnél (ha már külön élsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!