Mit tegyek ha féltékenységi roham jön rám?
Figyelt kérdés
Szeretjük egymást a vőlegényemmel nem akarom elrontani a kapcsolatunkat.
De féltékeny vagyok olykor-olykor, ha rám jön ez a "féltekénység"
Egyszer 2szer már adott rá okot h még jobban az legyek. Igen nem vagyok magammal megelégedve de ki az aki megvan?! Tényleg létezik olyan férfi aki soha nem csall meg? Olyan nehéz ezt elhinni a mai világba a mai férfiakról. :(
2018. dec. 3. 16:18
1/6 anonim válasza:
ne törődj a világ több mint hétmilliárd emberével, a kb 3 és fél milliárd férfiével, csak magatokkal. Nem kell hasonlítgatni sem. Szeretitek egymást és kész, nem kell túlbonyolítani főleg nem kell az ilyen tiszta szép helyzetet ásni alá képzelgéssekkel, fantáziálásokkal, statisztikákkal.
2/6 anonim válasza:
Mégis milyen okot adott rá hogy féltékeny legyél? Mert ha ha volt okod rá, mégis miért vagy még vele?
3/6 anonim válasza:
Én, mint pasi, azonnal rúgnálak kifelé!
Amúgy mikor jön a roham? Ha egy lány ül az ölében a céges bulin, vagy már akkor is, ha végig meri nézni a SÍ parfüm reklámot Cate Blanchet-tel?
4/6 anonim válasza:
az 1-est nullára értékelted? tudod mit? le vagy tojva. Tanácsoljon neked a halál.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszoló nem tudom h miről beszélsz magyarázd el
Vagy menj máshova ugatni.
2018. dec. 3. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!