Hogy hívják azt, amikor a szellemi fogyatékosok igy “beindulnak”?
Figyelt kérdés
Példáúl amig beszélsz vele, le van kötve, utána ha nincs foglalkoztatva, hangokat ad ki, kezeivel csinál folgokat stb... Ezt hogy hívják?2018. máj. 11. 09:53
1/8 anonim válasza:
Tikkelésre gondolsz? Ehhez nem feltétlen kell értelmileg sérültnek lenni.
3/8 anonim válasza:
Sima unalom, vágyik a figyelemre, arra, hogy foglalkozzanak vele. Csak ugye (persze a fogyatékosság mértékétől/fajtájától függően) ő nem tud hozzád odamenni és mondjuk beszélgetést kezdeményezni, mint ahogy egy "egészséges" ember tenné.
4/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert van egy barátom, akivel jól el lehet beszélgetni, de ha nem beszélünk a ilyeneket csinál, és nem tudom hogy ilyenkor mit tegyek
2018. máj. 11. 10:53
5/8 anonim válasza:
Ha te mindenkivel jóban vagy, nem célratörő a szüleit kérdezni?
6/8 anonim válasza:
Tikkel szerintem, ettől még nem sérült az értelme.
Csinálj úgy, mintha nem vetted volna észre. Ne foglalkozz vele, nem direkt csinálja, ha tudná, megakadályozná. Ne vegyél tudomást a rángásokról és hangokról.
7/8 anonim válasza:
Aki tikkel, szar? A
Mindenki szar, csak te vagy okos! Ki támogatottl
!
8/8 anonim válasza:
Mi lenne, ha inkább tőle kérdeznéd meg, kedvesen és figyelmesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!