Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőknek általában miért...

A nőknek általában miért nincsenek hobbijaik?

Figyelt kérdés

Szóval legtöbbjüknek miért csak az a hobbija hogy beszélgetés a barátnőkkel, meg jórészt arról hogy ki kivel jár, ki házasodott, ki szült stb.

Filmek nézése vagy könyvolvasás nem hobbi mert ott is ugyanezen témákról szóló filmeket nézik vagy könyveket olvassák.

Arra gondolok hogy szinte kivételes és egyedülálló ha egy nő pl. terepbicajozik, számítógépes játékozik, autó vagy motorkedvelő mármint úgy hogy ő vezeti és ért is hozzá műszakilag.

A fittness meg sport meg azért nem hobbi mert azt azért csinálják mert kényesek a külsejükre.

2018. dec. 3. 15:06
1 2
 11/15 he84 ***** válasza:
Hmm, hát némiképp fura általánosítás ez, hogy a legtöbb nőnek szerinted nincs hobbija kérdező. Ez nagyon nem igaz, nem az ember nemétől függ. Sok nőnek van hobbija. Nekem nőként például a legtöbb hobbim a gépezésen belül van, sokféle film, sorozat, képszerkesztés, néhány játékkal játszás és néha az úszás is. Ám már több éve nem járok úszni bizonyos okok miatt, csak régen mentem ritkán.
2018. dec. 3. 19:37
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Lényegesen kevesebb idejük marad a családi élet rendezése mellett, mint egy hapsinak.
2018. dec. 3. 20:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én időmben a csajok kötöttek, és virágokat neveltek. Anyám idejében még a hímzés is divat volt. Apám mondta egyszer anyámnak, hogy ha te nőként hímezhetsz, akkor én hím létemre miért nem nőzhetek?
2018. dec. 4. 19:40
 14/15 he84 ***** válasza:
0%
Csak mondom 12-es válaszoló, hogy nem minden nőnek van családja. Pontosabban nem minden nőnek van gyereke, én ezt értem család alatt, ha gyereke is van.
2018. dec. 4. 21:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Miquel, ezen hatalmasat hahotáztam :D :D :D
2018. dec. 4. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!