Ilyen nők miért nincsenek nálunk tömegével?
2018. nov. 10. 21:50
1/11 anonim válasza:
Jó hogy nincsenek. Semmi finomság, nőiesség nincs benne.
2/11 anonim válasza:
Én ismerek ilyen magyar nőt, imád motorozni.
Az oka? Nem tudom, nem is hiszem, hogy pont Thaiföldön lenne ennek ekkora hagyománya csak azért, mert most pont onnan láttál egy ilyen képet.
3/11 anonim válasza:
Egy nőt látok. Te honnan szeded, hogy ez ott tömeges? :D
4/11 anonim válasza:
Van pár nőismerősöm, aki motorozik...de amúgy neked mitől lenne jobb, ha "tömegével" lennének ilyen nők..
5/11 A kérdező kommentje:
Youtube-on sok videó van róluk, arányaiban ők azok akik rendes nagy motorokat használnak, Ázsiában a robogók vannak fölényben a közlekedés miatt.
Nekem azért lenne jobb, mert hasonló az ízlésünk, érdeklődési körünk, így ezekkel a csajokkal kijönnék szerintem.
2018. nov. 10. 22:18
6/11 anonim válasza:
Nem sorolom fel a motorozás egészségügyi hátrányait, de őszintén remélem, hogy van valamicske képzelőerőd. Értelmed arra, hogy konkrétan felfogd, az nem tuti, hogy van, de azért mégis reménykedem benne. :D
7/11 anonim válasza:
Mert nem akarnak szervdonorok lenni.
8/11 anonim válasza:
Érdekes, hogy senki nem írta le, de azért is, mert nem olcsó mulatság!
9/11 anonim válasza:
Ez nem teljesen tartozik ide, de ugye tudod, hogy Thaiföldön nem mindenki cisgender?
Szerintem ne hasonlítsuk össze a két országot.
10/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy vannak furcsa emberek náluk, de azért a többsége neméhez megfelelő módon él, vagy épp családos.
2018. nov. 11. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!