Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen radikálisak a...

Miért ilyen radikálisak a vegánok?

Figyelt kérdés

Igen, ez egy vitaindító kérdés kedves vegánok, de azt is hozzateszem, hogy Kulturált vita. Kifejtem a véleményemet: A legtöbb 'állatbarát, vegán, és a környezetvédelem megszállottjai annyira tudják nyomatni az ő érdeküket, hogy már szinte raeroltetnék a másik emberre is a saját álláspontjukat és szokásaikat. Annyira unszimpatikus amikor olyan posztokat látok Facebookon, hogy a vegánok szidják a húsevőket, hogy barbárok így, meg a Föld pusztítói, meg gyilkosok stbstb.. Könyörgöm kedves vegánok. Az huseves nem mentene meg a bolygót. Es arra sem jelent megoldást, hogy valaki csak és kizárólag ezen az úton érje el testi egészségét. Értem én hogy fáj az állatnak és alairom hogy ami a vágóhidakon van az undorító, ocsmány emberi tartás és érdek. Viszont most tekintsünk példának egy vadászatot. A vegánok nyilván erre is azt mondják, hogy állatkínzás, de kedves vegánok ismét : a vad kap egy töltényt, (ennyi a szenvedése egész élete során), nem pedig egy állattelepen tölti le az életét. Az embertelennek nevezett vadászoknak igazából hálásak lehetnétek, amiért úgy irányítják az (esetünkben hazai, magyar) erdei vadszaporulatot ahogy annak lennie kell. Lehet mondani, hogy a természet rendje így meg úgy, de vegyük például Hollandiát, na ott nincs vadászat és nem is mernek Kimenni sok helyen az emberek az utcára este annyira elszaporodtak a vaddisznók.

Míg ti vegánok eszitek az egészségesnek vélt sok kezelt növényt addig mi esszük a finom házikolbászt tojásrántottával. És ezzel ki csinált nagyobb kárt? Nem, nem mi.

A sok permetezett növény amit esztek, ugyebár megoli a rovarokat és a mérgezett rovarokat szépen megeszik a madarak. Nem két madár pusztult már el ennek 'köszönhetően'.

Értsétek meg a huseves egy ösztön, nem nem azt mondom hogy ragadozók vagyunk, de gumós zapfogunk van, ez is azt bizonyítja hogy mindenevők vagyunk. Az ősember is vadászott, és attól még nem volt rossz ember...

Nem ez határozza meg az ember jellemét, irritál a kamu duma, hogy ehhez ész kell es hatalmas intelligencia hogy az ember eljusson arra a szintre, hogy atalljon vegánra..

És végül zaraskepp egy utolsó dolog, egy közhely ami tévhit egyeseknél. A tej téma. A tej NEM egészségtelen. A bolti tejnek nevezett valami az egészségtelen, de a házi, feldolgozatlan tej Nem. A bolti tej : hormonok, antibiotikumok( a tehén számára) és eljárások+ a tej végeredménye, ami nem hasonlítható össze egy kezeletlen friss pohár tejjel. Mióta ezt felismertem és házi tejet iszok abszolút nem fáj a gyomrom, a bolti tej után pedig mindig gázos volt :), a szervezet tudja mi a jó neki és mi nem. Ne általánosíts kedves Vegan. A te életed, a te döntésed, más közel se biztos, hogy azt akarná magának

17/F

2018. dec. 1. 21:14
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

19-es,te kis értetlen :), látom nem áll össze, hadd segítsek.

A raeroltetest úgy értem hogy a magadfajta pökhendi bohócok, akikbol világít hogy mekkora arcnak hiszik magukat, simán telibeszarják hogy a másik ember nem ugyanolyan mint te. Lehet hogy te vegan vagy, vegankent gondolkozol, de attól még én hadd gondolhassam már másképp.. :) elhiszem hogy nagy okostojásnak hiszed magad, valszeg te voltál az osztály kis strébere.. Elhiszem hogy kiallsz az erved mellett meg neked hatalmas az érzelmi intelligenciad. A tavalyi kommentedre reagálva nekem is van kutyám, és azért ne hasonlítsuk össze a kutyát a disznóval, amit arra tenyésztenek hogyhogy megegyük:) ilyen ez a popszakma, vannak akik a tápláléklánc élén, és vannak akik az alján vannak.

Ui: egy ideje már komolyabb szinten foglalkozom a testépítéssel és mióta az első versenyemre készülök megemeltem a fehérjebevitelem, amit nagyrészt húsból fedezek ugyanis tudod az teljes értékű fehérje, nem véletlen, az evolúció (gumos zapfog) nem hülye, tudja mire van szüksége a szervezetnek. Lényeg a lényeg amiota több húst eszek nőtt az energiaszintem és az eroszintem is, egyre nagyobb súlyokkal dolgozom a teremben(jelen időszakban a garázsban a súlyokkal).

De nyugodtan gratulálj magadnak, és legyél büszke magadra mert te így hogy vegan vagy így már csakis kizárólag jó ember lehetsz, én meg ugye a tudatlan, gonosz, rossz ember..

Ha a hülyeség fájna, ordítanál.. Te sülthal:)

2020. dec. 7. 11:51
 22/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem érdemes az ilyen ostoba emberekkel foglalkozni :D hagyd rájuk...
2020. dec. 7. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!