A vegánok milyen állatokat szoktak átnevelni növényi étrendre?
Igaz vegetáriánus vagyok, nem vegán, de a macskámnak húst adok enni, mivel húsevő.
Nem hiszem, hogy normális, aki nem azt ad egy háziállatnak, amit a természetben is enne.
Macskát is.
Igaz még csak külföldről hallottam ilyet, de sajnos valóban vannak olyan elvetemültek akik hisznek abban, hogy a !ragadozó! állatoknak is jót tesz az a diéta amit ők követnek.
Majd pedig meglepődnek amikor valami baja lesz szerencsétlen állatnak...
leggyakoribb a kutya macska.
ha a b12től el is tekintünk, a macska egy húsevő állat, tehát ha nem kap olyan anyagokat ami a húsban van és szükséges neki, elpusztul.
csak az a "vegán" macska éli túl, amelyiknek kifejezetten ilyen ilyen anyagokkal dúsított vegán ételt adnak. hogy mennyivl jobb a macskénak, meg a földnek, hogy vegyszerekkel etetik, vitatható.
ez azért veszélyes, mert a vegetáriánus és vegán emberek többsége nem ért a biológiához, és nem cska önmagát, hanem a környezetét is tönkreteszi.
ezt bozonyítja, hogy a vegánok közt 45x nagyobb esélye van bizonyos betegségek előfordulásának.
és ezek az emberek így nevelik a gyerekeiket is és joguk van hozzá.
# 5
Igazad van.
Kérdésre: van egy ismerős pár, azok nevelték át a kutyájukat. Bár a kutya jól elvan - azaz ez látszik -, ettől függetlenül én nem helyeslem ezt a módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!