Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy ilyen nő agyában mi...

Egy ilyen nő agyában mi játszódik le ilyenkor?

Figyelt kérdés

Ööö...a példa FIKTÍV, bármilyen hasonlóság vagy egyezés hazai, valós, megtörtént esettel csupán a véletlen és az írói fantázia terméke!

Hősünk megy az utcán. Hol, mikor, miért, az lényegtelen.

Látja, hogy vele szemben egy idegen párocska (Nem "C" és nem alkesz-drogos.) veszekszik, majd a pasi lekever egy nevelő pofont a nőnek, erre a nő vissza szól, mire nagyobbat kap, majd egyből azonnal egy olyan gyomros, szabályos box ütést, hogy összeroskadva, sugárban hányni kezd a járdán.

Hősünk ekkor ér oda és kérdőre vonja a férfit(???), mire az lépne ütésre, de ekkor (JOGI OKOK MIATT CENZÚRÁZVA!), és a földre kerül, taknya, nyála, könnye, vére, egybe folyik.

ÉS ERRE MI TÖRTÉNIK???!!!

A megvert nő elkezdi sírva-üvöltve ölelgetni a férget, és üvöltözni főhősünkkel, hogy feljelenti, és mentőért meg rendőrért kiáltozik, miközben törölgeti az agresszív féreg pasija arcocskáját és nyugtatja, hogy minden rendben lesz.

Főhősünk távozik és értetlenkedik...EZMIEZ???

2018. dec. 1. 09:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Andizsuzsi: tehát akkot még mindig ott tartunk, hogy ha ütni akar (tehát meg akar támadni) és én cserébe bemosok neki egy jópárat, akkor az még mindig jogos önvédelem, hiszen tartok attól, hogy ismét meg fog támadni, ha nem teszem harcképtelenné. Az önbíráskodás onnantól kezdődik, hogy ott fekszik előttem magatehetetlenül én pedig úgy döntök, hogy megtorlom, amiért a nőre, illetve rám támadt (Dred bírót játszva, hozok egy ítéletet és végrehajtom a kirótt büntetést).

Abban igazad van, hogy az alkalmazott fegyver nem lehet túlzó, tehát nem lőhetem p0fán, ha ő puszta kézzel támad rám.

2018. dec. 1. 15:48
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A megvert félnek nincs önbecsülése, egyszerűen azt hiszi, hogy ez jár neki. Plusz még: gyerekkorban tanuljuk meg, mit jelent a szeretet, hogyan tudjuk adni és fogadni. Az ilyen emberek (az agresszív fél is) esetében jól összekutyulódott valahol a szeretet és az erőszak.
2018. dec. 1. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!