Egy ilyen nő agyában mi játszódik le ilyenkor?
Ööö...a példa FIKTÍV, bármilyen hasonlóság vagy egyezés hazai, valós, megtörtént esettel csupán a véletlen és az írói fantázia terméke!
Hősünk megy az utcán. Hol, mikor, miért, az lényegtelen.
Látja, hogy vele szemben egy idegen párocska (Nem "C" és nem alkesz-drogos.) veszekszik, majd a pasi lekever egy nevelő pofont a nőnek, erre a nő vissza szól, mire nagyobbat kap, majd egyből azonnal egy olyan gyomros, szabályos box ütést, hogy összeroskadva, sugárban hányni kezd a járdán.
Hősünk ekkor ér oda és kérdőre vonja a férfit(???), mire az lépne ütésre, de ekkor (JOGI OKOK MIATT CENZÚRÁZVA!), és a földre kerül, taknya, nyála, könnye, vére, egybe folyik.
ÉS ERRE MI TÖRTÉNIK???!!!
A megvert nő elkezdi sírva-üvöltve ölelgetni a férget, és üvöltözni főhősünkkel, hogy feljelenti, és mentőért meg rendőrért kiáltozik, miközben törölgeti az agresszív féreg pasija arcocskáját és nyugtatja, hogy minden rendben lesz.
Főhősünk távozik és értetlenkedik...EZMIEZ???
ma 11:33-nak
ŐSZINTÉN!
Ha a te barátnődet, lányodat vagy anyukádat ütné egy pasi az utcán, akkor ezek szerint inkább üsse, mintsem valaki közbelépjen?
Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy ilyen esetben a bántalmazó fél (általában) összehúzza magát és meghunyászkodik.
Jópár éve szakítottam az exemmel, akivel aztán véletlenül összefutottam az utcán. Elkezdett kiabálni és rángatni, meg mindenfélének lehordott, mire egy férfi közbelépett és elzavarta. Én pl.hálás voltam neki, mert nem vagyok mazochista és idióta, hogy bennemaradjak egy ilyen kapcsolatban és lábtörlőnek sem tartom magam. Szóval nem tudom megérteni az ilyen nők lelkivilágát.
De ahogy hallom inkább az a jellemzőbb, hogy ilyenkor elfordítják a fejüket az emberek. Talán épp a fent említett példád miatt.
Én azt mondom, hogy aki nem lép az első agresszív viselkedésnél vagy pofonnál, az megérdemli a sorsát. Én sem tudtam az elején, hogy egy pszichopatával kerültem össze és amint láttam, hogy nem normális, leléptem. Az mellékes, hogy hónapokig zaklatott...sokan ilyenkor megbocsátanak. Ezt nem kellene.
"Ha a bűncselekmény elkövető rád támad (vagy épp szándékában van rád támadni), akkor pedig JOGOS ÖNVÉDELEM"
A védelmi cselekménynek arányosnak kell lennie a támadással. A fent leírt példa nem erre utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!