Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi játszódik le a mai fiatalok...

Mi játszódik le a mai fiatalok fejében?

Figyelt kérdés

Ezek a csöcsörítős, seggkitolós képek már az agyamra mennek. Az ilyen birka embereknek mi játszódik le a fejükben, mikor elkezdenek majmolni valakit, mert az menő? Ők elvileg "így élik" az életüket, mondván még fiatalak vagyunk, bulizzunk, de egymás mellett ül két csaj, mindkettő Facebookozik. Ebben mi a trendi? Ha meg deaktiválom a Facebook fiókom, akkor meg csodálkoznak, hogy miért teszem. Milyen jogon ítéli el a társadalom az olyan embereket, akik nem ülnek naphosszat a Facebook, Twitter, Instagram, Ask.fm vagy Snapchat előtt? Az én anyámat, hogy nem vagyok függő, és képes vagyok túlélni ezek nélkül az életet. Ezek a tipikus fiatalok, akiknek legnagyobb dolguk az életben az, hogy pletykáljanak és bemocskolják a másik iskolatársukat. Miért nem szeretnének felnőni? Egyszerűen szeretnék belelátni a gondolataikba, hogy ők milyen alapon és milyen világban élik az életüket. Tisztelet a kivételnek.

15/F

2016. jan. 31. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Hasonlóképpen gondolkodom erről, mint te. Mai napig próbálom megérteni, hogy egy csücsörítős kép miért jó profilképnek? Egy vicces fotón még elmegy talán, de a lányok többsége komolyan úgy gondolja, hogy ez a világ legértelmesebb időtöltése. Segget kitolni, lefotózni, felrakni a létező összes közösségi oldalra és várni a 100-200 likeot. Kiábrándító tud lenni nagyon. Persze nálunk én vagyok a kirekesztett, mert 14 éves létemre van valódi életem. És persze a fiúk nagy részének (tisztelet a kivételnek, neked) az ilyen lányok jönnek be. Sokat gondolkodtam, hogy ez vajon miért jó, de nem értem én se. Gyorsan torzul a világ, annyi biztos. :(
2016. jan. 31. 22:27
 2/9 anonim válasza:
Én is ezen a véleményen vagyok. És sajnos tényleg nagyon sok az ilyen, és már én vagyok a fura, hogy nincs facebookom meg ilyenek... Akkor akadtam ki például, amikor két osztálytársam beállított a suliba egy selfiebottal vagy mi a bánattal, és mindenkit megrohamoztak, hogy csináljanak együtt képeket, hogy aztán felrakják a facebookra... És ez ráadásul tavaly volt, tehát akkor 12 évesek voltak. Persze most már még rosszabb a helyzet velük is. Van olyan osztálytársam például, aki annyira buta már bocsánat, hogy nem tudok vele beszélgetni. Nem mintha én annyira intelligensnek gondolnám magamat, de az a lány tényleg gáz.
2016. jan. 31. 22:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Semmi. A legtöbben nem gondolkodnak azon, hogy mire jó ez, csak mennek a "birkanyáj" után.

Az ilyenekkel nem kell törődni. Biztosan vannak értelmesebb emberek is a környezetedben, barátkozz velük, a többieket meg kezeld úgy, mint egyszerű ismerősöket!

16/F

2016. jan. 31. 22:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Én már vagy 5 éve töröltem magam minden közösségi oldalról. Tényleg nem látni már egy normális, természetes fotót, csak ostoba tükörhobbitokat. Ez már nem is majmolás, hanem ez a természetes, hogy minél idétlenebb fejekkel, pózokkal fotózzák magukat tükörből.

Te 15 évesen hogy lettél ilyen "elfajzott"?

Te ebben nőttél fel, elvileg neked már nem is kéne ezt észrevenned. Mert, hogy én 45 évesen röhejesnek tartom, az oké.

2016. jan. 31. 22:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Csak a kérdést olvastam, meg a korodat, tudom, mire vágysz.

Egyedi vagy. Megismételhetetlen. Korod nagy gondolkodója. Ámulatba ejtesz.

2016. jan. 31. 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolso ne legyel mar ekkora paraszt.en is 15 eves vagyok es kb en is ezen az allasponton vagyok.
2016. jan. 31. 22:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ez nem is csak a fiatalok körében van! Rengeteg felnőtt embernél (30-40 évesek is), látom ugyanezt!
2016. febr. 1. 06:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem szeretem ezt a mai fiatalok kifejezést. Arisztotelész korában is mai fiatalozott mindenki, pedig az sem ma volt.

(És én sem csücsörítek vagy hasonlók...)

Szerintem ennek köze van a dolgokhoz, ha tényleg érdekel, nézd meg: https://www.youtube.com/watch?v=Vysl87-fx74

Valószínüleg sok embernek tetszik ez a típusú fénykép és szeretnének másoknak megfelelni, amivel nem ártanak senkinek, tehát ezt nem látom nagy problémának (a piszkálást már igen, de az is önbizalomhiányból fakad. Ettől jobban érzik magukat. )

18/L

2016. febr. 1. 09:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyszerűen gáznak tartom, hogy cigizgetnek a buszmegben, drogoznak a durvább eseteknél, közben nagyon gyerekesen viselkednek és nem érettek még. Azért az ilyen emberek mégis csak körbevesznek minket. Elgondolkodtató dolog ez. Kíváncsi leszek, hogy majd 10 év múlva mi lesz. Remélhetőleg 1-2 éven belül az ilyen korcsoport kinövi a sok hülyeségét, és folytatja tovább érett felnőttként az életet.
2016. febr. 1. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!