Mi jelent a boldogság? Te boldog vagy most? Ha igen, mi okozza?
Relatìv fogalom.
Nem vagyok boldog,de voltam sokkal rosszabbul is mint most.Szóval lényegében boldog is vagyok meg nem is 😀
-Mindjárt othon vagyok egy laza 15 órás műszak után.
-Ma találtam egy új favorit zenekart.
-Lassan itt a karácsony
-És kezdek megérteni valamit amit eddig képtelen voltam
Kis dolgoknak is örülni kell 😀
Mindenkinek más és attól függ honnan nézzük. Általában én örülök annak is hogy reggel felebredek, van családom, van tető a fejem felett, van meleg etel az asztalon . Egyébként akkor érzem jól magam ha boldoggá teszem a szeretteim
Ha látom hogy ízlik a főztom, ha látom hogy tudok a párom válláról nehézségeket levenni, és persze a vásárlás. Van hogy boldog vagyok mert találtam egy tartós jo illatú felmosó folyadékot:D
De van olyan amikor a lottó 5os nem tudna boldoggá tenni.
Én időközönként vagyok az. Ha valami/valaki kiváltja.
Például engem is a párom tesz boldoggá a legjobban. Mondhatni ő az én boldogságom.
Azt jelenti hogy élvezem a jelent.
En az esetek nagyreszeben az vagyok, ma pl. Azért mert haveromhoz atmegyek és bulizunk egy jót. Máskor pedig csak szimplán azért, mert komolyabb bajaim nincsenek az eletben.
1, Egy rövidtávú folyamat, ami egyszer van, máskor nincs, egyszer van, máskor nincs...; 2, Jelenleg sem vagyok boldog; 3, Pici sikerek okozzák az örömöt számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!