Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 22 éves lánykémt szűz vagyok,...

22 éves lánykémt szűz vagyok, mert nem engedték meg, hogy barátom legyem, ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag mindent megszabtak, sehova sem engedtek. Ja és mire odáig jutott volna a dolog, mindenki elmenekült, vagy én hagytam ott...
2018. nov. 29. 07:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%
Semennyire nem gáz ! :D Miért lenne az ? Bár 22 évesen már nem kéne a szüleidnek ennyire megszabni az életed :)
2018. nov. 29. 09:03
 12/21 anonim ***** válasza:
42%

A rakas kérdésed a gáz, mikor tervezel a sarkadra állni?

Igy 70 evesen is lány leszel.

Más meg 22 evesen már igazi Nő.

2018. nov. 29. 09:21
 13/21 anonim ***** válasza:

12: szerintem nem lehet így általánosítani, hogy mi a nő fogalma. Már nem azért, de ha valaki full éretlen 22 évesen, ellenben végigment rajta a fél város, nem hiszem, hogy emiatt felnőtt, érett nőnek tekinteném.

Egyébként én is 22 vagyok és szűz, nekem sem jött el az igazi még.

21 éves koromig olyan helyen laktunk, amit nagyon szégyelltem, az én (jéghideg) szobám anyukám szobájából nyílt, képtelen lettem volna fiút vinni oda. Egyetemista vagyok, kollégiumban, albérletben ugyancsak nehéz megoldani az ilyesmit, én nagyon kellemetlennek érzem, ha mindenki tudja, mi is zajlik az ajtó mögött. De ezen a gátláson túl kell tegyem magam, mert nagyon sokáig nem lesz lehetőségem egyedül lakni.

2018. nov. 29. 09:50
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
Segíthetek?🤣
2018. nov. 29. 09:57
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha annyira zavar, te is tudod a megoldást: tartsd el magad, és költözz el.
2018. nov. 29. 10:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez már a múlt. Teljesen mindegy. Foglalkozz a jelennel inkább.
2018. nov. 29. 11:38
 17/21 anonim ***** válasza:

"mindent megszabtak, sehova sem engedtek" - Értem a helyzetet, sokan írják, hogy "állj ki magadért" de azért az gyerekként nem olyan egyszerű a szülőkkel szemben...

Nekem egy féltestvérem van, 30 éves (ja igen, mellesleg még szűz), az anyja magához láncolta kiskorától, így még mindig olyan mint egy 8 éves gyerek - semmi önállóság, nem jár el sehová otthonról...

Amikor először találkoztam vele (7 éve), nem értettem mi baja, aztán kiderült, hogy az anyja szívrohamot kapott még amikor ő kicsi volt - konkrétan ez után ha a féltestvérem csinált valamit, vagy el akart menni valahová, a nagyszülei ezzel jöttek: "Azt akarod, hogy anyád megint szívrohamot kapjon?!" , "Azért fog meghalni, mert miattad izgul!"

Innentől kezdve a gyerek otthon ült, nézte a TV-t, számítógépezett - 30 éves lett, 0 barát, nincs rendes munkahely, sosem volt kapcsolata (mellesleg én se tudok vele mit kezdeni, mert olyan mint egy rémült kisgyerek).

28/F

2018. nov. 29. 17:40
 18/21 A kérdező kommentje:

Az nem igaz, hogy életképtelen vagy ilyen lennék, egyszerűen abnyira szigorúak, hogy arra szavak nincsenek. Azt mondják valakire, hogyha barátja van, hogy "tibanc, vagy használja valaki".

Elképzelhetetlen lenne, hogy valakit hazahozzak, vagy itt aludjanak, már csak amiatt is, hogy nagyon igénytlenek...

Talán a kollégium megoldás lett volna, meg barátom is volt, de a titkolózásnak előbb-utóbb vég, vagy ő sokalt be, vagy én. Örökké a barátnőkkel, meg osztálytársakkal sem lehettem...

Fiúk mindig is voltak, már kb. 15-16 éves koromtól. Sőt azt mondom, hogy 16 évesen jobb csaj voltam, mint most.

De képesek voltak, megverni is, ha úgy gondolták.

2018. nov. 29. 17:57
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem nagy probléma, hogy még szűz vagy. Én 19 éves vagyok és még én is. Csakén azért, mert anyám egy tipikus nő riasztó. Voltam buliban, nem vagyok vak, se beképzelt ember, de 3 lánynál is lett volna esélyem, de egyikkel se jöttem össze az este, mert ha felhoztam volna magamhoz, akkor anyám elüldözte volna a hülyeségével. Én konkrétan meg mondtam többször is, hogy irritáló megnem egészséges az amit csinál, mert testvéreimet is sikerült “megrontani” ezzel, teljesen antiszociálisak lettek. Így a végére, én szeretnék már barátnőt, de saját presztizsemet nem szeretném ezzel miniszba tenni, ez részemről meg anyám részeről se fair, de nincsen mit tenni, majd amikor külön élek, remélhetőleg egy-jét éven belűl és akkor megpróbálom bepótolni az elmaradottakat. (Buliba meg úgy unock nem szeret sehova se elengedni, 21.szd túl aggódás.)
2018. nov. 29. 21:57
 20/21 anonim ***** válasza:
63%

Mindenképp változtass rajta, különben elveszik az életed.

Mármint az önállóságon változtass ne a szexszel foglalkozz.

Saját tapasztalatból irok, engem is lelkileg rabságba tartanak, és felnőttként most 35 évesn szembesültem hogy elvette anyám az életemet. A te êleteddel te rendelkezz különben nincs értelme, csak vegetálsz. Azt pedig később nagyon meg fogod bánni és komoly lelki sérüléseket szenvedsz el. Mindenképp változtass!!!

2018. dec. 21. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!