22 éves lánykémt szűz vagyok, mert nem engedték meg, hogy barátom legyem, ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag mindent megszabtak, sehova sem engedtek. Ja és mire odáig jutott volna a dolog, mindenki elmenekült, vagy én hagytam ott...2018. nov. 29. 07:17
1/21 anonim válasza:
Nem a szuzesseg a 'gaz', hanem az onallosag hianya.
2/21 anonim válasza:
Felnőtten nem szabadna tűrnöd, hogy korlátozzanak. Akkor sem, ha még diákként eltartásodról szüleid gondoskodnak.
3/21 anonim válasza:
A mai világban inkább becsülendőnek tartom mintsem szégyellni való dolognak.Sajnos eljutottunk oda,hogy manapság már gáz ha valaki 14-15 évesen még szűz..Azért remélem találsz egy olyan srácot aki valóban szeretni,értékelni fog,és akkor már nem fogod bánni hogy vele történt meg ha "késve" is az első.
4/21 anonim válasza:
Nem gáz, senkinek semmi köze nincs hozzá csak neked. Sőt szerintem még előny is.. :D
5/21 anonim válasza:
Fura. Az a legnagyobb baj, h nem állsz ki magadért ennyi idősen hanem ülsz a ketrecben, és közben azon keseregsz, hogy még nem dgott meg senki. Érdekes kiscsaj lehetsz.
6/21 anonymousreview60 válasza:
1. 22 éves lány szűz. Egyáltalán nem gáz.
2. 22 éves lánynak mindent megmondanak. Nagyon gáz. Tanulj önállóságot! Fájni fog mindenkinek, de most a szüleiddel, később - egyszer majd nélkülük is - majd másokkal szemben is ki kell állnod magadért.
8/21 anonim válasza:
Az még hagyján, de hogy még orvoshoz sem engedtek!
9/21 anonim válasza:
Az a gáz, hogy engeded, hogy a szüleid ilyen szinten lekorlátozzanak.
10/21 anonim válasza:
Az nem gáz, hogy szűz vagy, én is az vagyok még 23 évesen és nem érzem annak. Csak nem a szüleim miatt, egyszerűen így alakult, még nem jött el az igazi. Felnőtt emberként ne mások döntsenek helyetted, hiába a szüleid, a Te életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!