Miért szoktam nevetni a szánalmas embereken?
Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 14:06
1/13 anonim válasza:
Mert szar az életed, és ezzel próbálod kompenzálni.
2/13 anonim válasza:
Mert önbecsülésed-önbizalmad-önértékelésed nincs a helyén és olyan embereket keresel, akiket szánalmasnak tarthatsz.
Ha teenager vagy, akkor e viselkedés jellemző e korosztály jelentős részére.
3/13 anonim válasza:
Általában a szánalmas emberek szoktak nevetni a nem szánalmasakon,de úgy beálìtva mintha a kinevezett fél lenne az.A birkák meg benyelik.
4/13 anonim válasza:
Mert még fel kell nőnöd lélekben.
6/13 anonim válasza:
Nem tudom. Miért? Jobban érzed ilyenkor magad?
7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Nem az, hogy jobban érzem, hanem sirva nevetek olyankor :) és párom furcsának tartja. 21 éves vagyok.
2018. nov. 27. 15:54
8/13 anonim válasza:
Most őszintén?! Ki nem nevet ki egy embert, aki tutyumutyi és életre alkalmatlan? Pl. ha előttem a kasszánál bénázik, sorban álláskor. Sírok rajtuk :D
18/f
10/13 anonim válasza:
Rajtatok nem fog segíteni az, hogy poénvilágba menekülve kinevettek másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!