Milyen főnök az aki cége anyagi és ebből következő humánerőforrás gondjai elől az alkoholba menekül?
Milyen egy jellemtelen gyenge főnök az, akinél a cégnél kemény anyagi gondok vannak, ebből következően kemény emberi erőforrás gondok is (felmondanak többen) és a főnök az alkoholba menekül? Egyre gyakrabban látni piásan a melóhelyen és nem kicsit morálromboló ha a főnöke az embernek azt motyogja részegen hogy bezárunk hát vége ennyi volt mindnekit kirúgok....
Milyen ember, milyen főnök az ilyen?
Én nem vagyok olyan hülye, hogy ilyen ratyi helyen dolgozzak.
De azért még reménykedek, hogy bezár az a f_s. Kíváncsi vagyok, hogy ha nem lenne melód, akkor is csak itt pampognál, vagy felemelnéd végre a segged és csinálnál valamit. De ahogy ismerlek, elkezdenéd írogatni a kérdéseket, hogy munka nélkül nem lehet megélni és az interneten panaszkodva, a szemünk láttára halnál éhen.
"vagy felemelnéd végre a segged és csinálnál valamit."
Hogyne csinálnék. Közmunka lenne életfoygtig. Ez lenne mint azt 100000000000000000x megírtam már mikor rákrdeztek miért nem hagyom itt ezta szarhalmot.
Azért nem mert hova mennék? A közmunkába? Max oda.
Diplomával..... ugye...
és most jön a köv maszlag semmi duma hofgy "ne monnnyadd mán hogy dippplomávvval mást nem talásszzz....
"
De MONDOM.
Hát ismerjük ugye hogy a pokol az nem egy hely hanem egy állapot, és mindenki magával cipeli a saját poklát.
Így van! Így!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!