Miért ilyen beképzeltek a Pestiek?
Előre mondom, akinek nem inge, nem veszi magára....
Azt vettem észre, hogy a pestiek azt hiszik ők szarták egész Magyarországot és csak Budapest létezik a világon.
Itt neten is sokszor megesik velem, hogy meg se kérdezik hogy hol élek, automatikusan azt hiszik hogy pesti vagyok és megkérdezik nem-e találkozunk X vagy Y helyen, vagy megkérdezik melyik kerületben élek...
Holott sehol se utaltam arra hogy pesti lennék.
Aztán mikor mondom hogy hol élek, ahelyett hogy udvariasan kigugliznák és nem csinálnának magukból hülyét, még meg is kérdezik hogy "az meg hol a bánatban van?" -.-"
Vannak pesti rokonaim is, rajtuk is észrevettem már, ha lejönnek ide, akkor folyton jön az "ilyet csak pesten lehet látni" meg az "itt nincs élet" duma...
Nem falusi vagyok, de nem is nagyvárosi, egy egyszerű kisvárosban élek, de valamiért a pestiek azt hiszik hogy ez azt jelenti hogy farmon élek, teheneket fejek vagy mit tudom én, és rácsodálkozok arra a szóra hogy internet... :D
Tuti valami ilyesmi él a fejükben...
már maga a szó is pejoratív számomra egy pestitől hogy "vidék".
Hát nem azért de én a vidéket arra mondom ahol szép zöld területek vannak, virágok, állatok meg minden..
én csak a betont látom, épületeket és füst szagot érzek az autóktól, szóval mi ebben a vidék?
De igen, nyilván vidéki vagyok, mert Pest a világ közepe, ők szarták az egész univerzumot.
Bocs a kirohanásért, de bosszantó már nekem ez a tipikus pesti hozzáállás...
"Nem kell tudni hol van az a vàros ahol èlek, sokszor èn se tudom hol van Pest megyèben egy-egy falu, de èn ilyenkor kiguglizom hogy ne tűnjek totàl idiòtànak.."
De nem tűnsz idiótának, miért tűnnél annak? Senkitől nem elvárás, hogy atlasz legyen.
"de èn ilyenkor kiguglizom hogy ne tűnjek totàl idiòtànak"
Tehát te ugyanúgy nem vagy tisztában a magyarországi településekről, így semmivel nem vagy jobb az általad hülyének titulált emberektől. Ja bocsi, ők felvállalják, ha nem tudják, te még felvállalni se mered... ;) Akkor most hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!