Pestiek! Ti miért vagytok ennyire szabadok?
Figyelt kérdés
Itt Sopronban mindenki szigor alatt, ha meg pestre kimegyek, mindenki lazább2018. márc. 30. 16:58
2/8 anonim válasza:
Milyen szigor alatt?
Mivan Ákom-bákom anyuci nem enged játszani?
3/8 anonim válasza:
Picit pontosítani kellene. Te magad miben érzed KONKRÉTAN korlátozva a szabadságodat?
4/8 anonim válasza:
Az átlagos vidéki ember nagyra tartja bp-t, de miért? Nem tudom, mi ennyire nagyszám. :D
5/8 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Más városi, falusi kis városi nem mondd ilyeneket. De még más Soproni ismerősömtől sem hallottam. Engem is érdekelne mit értesz szigorúnak ott ami itt nincs....?
6/8 anonim válasza:
4-es. Neked sincs sok tapasztalatod az életben. :) A város azért vonzó (nem csak itthon egyébként), mert több munkalehetőség van, több az ember, tehát több mindent lehet egy fővárosban találni, mint egy kisvárosban, pláne faluban. Persze cserébe ők a természet közelében vannak és jobbak az idegeik. Valahogy jó lenne vegyíteni egy város erényeit a vidék erényeivel. Akkor lenne itt bódottá. :)
7/8 anonim válasza:
#6 Törzsgyökeres 7.kerületi vagyok. A körúttól hányingerem van. Főleg nyáron.:D A fizetős utcákról, amik televannak kutyakakával nem beszélve. Több a meki.
Ez nem is vonzó. Öröm és bódottá akkor lenne, ha ezek eltünnének.
8/8 anonim válasza:
Nem tudom milyen az, ha valaki törzsgyökeres. 😅😅😅😅
Én tős-gyökeres budapesti származású vagyok, de az agglomerációban élek 22 éve. Kb 20 perc a főváros, 10 a közeli nagyobb város. Ki tudom élni a városiás és a vidékies élet dolgait is. De a kérdező még mindig nem nyilatkozott a 3asként írt valaszomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!