Az embernek miért ilyen fontos a pénz és a karrier?
Pénz: Mert a pénz hajtja a világot. Így abból értelemszerűen sok kell egyeseknek...
Karrier: Sikeresek akarnak lenni. Saját maguk felépíteni azt az életet, amire mindig is vágytak...
Bár egyiknek se vagyok a híve. Nekem más a célom.
"kommunista nézetek szerint"
Az emberek nagy része nem kommunista.
Akárhogy nézzük, egyenlőség sosem lesz, egyszerűen nem is lehet. Lebonthatjuk nullára a társadalmat, kimondhatjuk hogy mindenki egyenlő, akkor is újra kialakulna az egyenlőtlenség idővel.
Akkor koltozz valamelyik kommunista orszagba es kesz.
Nem veletlen volt rendszervaltas.
Ezzel csak az a gond,hogy miért nekem kell eltartani más 3+ gyerekét?
Már így is túlvannak támogatva.
Én sosem értettem,hogy valaki hogyan helyezheti előtérbe a családot a karrierrel szemben.
A mai élet nem a törzsközösségről szól.Aki a semmire alapít családot,az csak magával csesz ki,mert hátránnyal indul az életben.
Eleg bena troll vagy.
Latszik nem éltél az általad dicsőített idoszakban.
Én nem vagyok egyik ideológia párti sem:)
Ha szocializmus lenne,akkor sem kellene gyerek.
Mellesleg ha még szocializmus lenne,akkor sem lehetne korlátlanul gyereket vállalni,egyszerűen természetellenes az a gondolkodás,hogy hozzunk létre élőlényeket,amiknek szükségletei vannak,de a fenntartásukra nem gondolunk.
Abban egyetértek,hogy szolidárisabb társadalom kellene,vagy olyan adórendszer,ami a szegényebbeket segíti.Viszont akik direkt,tudatosan szülik tovább a nyomort,ők nem rászorulók,hanem paraziták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!