Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lenne egy olyan napod amin...

Ha lenne egy olyan napod amin azt csinálnál amit csak akarsz ( de tényleg bármi. A fantáziádra van bízva) és nem lennének később következményei, akkor mi/mik lennének azok?

Figyelt kérdés

2018. nov. 15. 20:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Elmennék egy csendesülős koncertre, lezavarnám az előadót a színpadról - mondván, hogy mer' ez nekem úgyis jobban megy - ki tudja miért nem vezettetnének ki, előadnék 3-4 számot, visszaengedném az eredeti fellépőt, aztán maradnék a koncert vége után még fél órát, majd pizzává változnék, és másnap úgy ébrednék itthon, mintha tényleg meg sem történt volna. Lehet volt is már ilyen?
2018. nov. 15. 21:24
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha már úgyis mindent lehet elküldeném 8 as bekamerázott szigetére Avi Arad producert, amiért ráerőltette a Venom ra a PEGI 13 at és a Venom 2 re is ráakarja :"D

Nem mondom, hogy a Venom nem lett kib***szott jó (Főleg 4DX ben :D ), de ha nem erőltetik a PEGI 13 at akár mégjobb is lehetett volna

2018. nov. 15. 21:25
 13/24 anonim ***** válasza:
59%

Emberek! Vannak itt olyan ítészek, akik meghatározzák, hogy miről szabad fantáziálni?

Ez nem teljesen szabadon választott?

Ha valakinek a szűzpuncin jár az esze azt minek nullázni? A fegyverboltost meg az egekbe magasztalni.

Fura emberek járnak ide, az egyszer biztos.

Gyakorikerdesek, a szigorú ítészek fóruma, ahol meg kell felelni....

2018. nov. 15. 21:34
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

#14 +1

Én sem értem, miért kellett leértékelni a válaszát, elvégre mindent szabadna ha lenne egy ilyen nap.

Üdv: „A fegyverboltos” :D

2018. nov. 15. 21:38
 15/24 anonim ***** válasza:
11%

Találnék egy olyan nőt akit alkalmasnak tartok párkapcsolatra és nyernénk a lottón. Az összes napom ilyenné tenném, mint ez.

Amúgy nem tennék senkivel semmi olyat amit nem akar. Betartanám a szabályokat és nem menőznék vele, hogy milyen jó nekem. Ez az én dolgom. Csak nyugodt és kiegyensúlyozott boldog életet akarok anyagi függetlenségben.

2018. nov. 15. 21:57
 16/24 anonim ***** válasza:
16%
Keresnék egy lábfétist elfogadó karatés nőt, és egész nap gyakorolhatna rajtam, cserébe én pedig a tappancsát kényeztetném.
2018. nov. 15. 22:33
 17/24 Gabóca Kabóca ***** válasza:
100%
Visszamennék 2010-be.Egy július végi délutánra.Elvinnénk a fiamat kirándulni a kutyáinkkal és úsznánk a folyóban.Főznék este valami finomat a családnak.Megölelném a kutyáimat.Mint azon a varázslatos júliusi délutánon úgy lenne minden...
2018. nov. 15. 22:56
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Mészáros összes pénzét átutalnám a bankszámlámra.
2018. nov. 15. 23:02
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy Media Markot vagy Euronics-t kipakolnék, mindenből ami nekem kell megtartanék kettőt (egyet tartalékba) a többi dolgot eladnám.

Kipakolnám a Tesco thes csoki készletét. Első sorban a Raffaellot vinném ki, mert az a párom kedvence. Szerintem örülne, ha arra ébredne, hogy a Raffaelloban fekszik. :D

És minden létező kaparós sorsjegyet felvásárolnék, hogy csak én nyerjek. xd

Azokat meg akiket nem bírok, a kakáját tele raknám hashajtóval meg olyan sz@r ízü cukorkákkal. :D

2018. nov. 16. 06:35
 20/24 anonim ***** válasza:
Kirabolnék pár bankot (jó, nem vinném el az összes pénzt, csak a felét), pár boltot, kieszelnék valami jó szivatást azoknak, akiket utálok, elintézném, hogy Trump mellplasztikában részesüljön, összeszedném azokat az embereket, akik nekem tetszenek, és szexelnék velük egy jót.
2018. nov. 16. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!