Amúgy ez a lányoknak a magas srácok jönnek be dolog csak addig tart amíg mondjuk meg nem akarja csókolni vagy valami.
Volt nálam 10 centivel alacsonyabb barátnőm de kegyetlenül nehéz volt kényelmesen megcsókolni.
Szóval nem kell mindig égimeszelőnek lenni.
Nekem a magas,nagy mellűek tetszenek,homokóra alakkal,csinos pofival(persze olyan,akire más férfi rá se néz)szivárvány színűt és rózsa illatút sz*rik,soha nem öregszik meg,de persze életem végéig velem marad,és közben egyszer sem csal meg...
Én csak 4 cm-rel vagyok magasabb nálad,de meg kellett tanulnom nem túlzottan válogatni.Most van egy alacsony barátnőm,és jól érezzük magunkat együtt.
Igen,alacsony vagy,velem együtt,engem próbáltak már megalázni nők emiatt,de az ilyeneket céltudatosan le kell sz*rni,és előbb-utóbb találsz egy neked való barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!