Milyen magasságnak számít ez?
183-4 cm vagyok kb., ez elvileg az átlagnál magasabb, mégis rengeteg nálam magasabb embert látok nap mint nap. Még nőket is elég sűrűn. Manapság olyan magas mindenki.
Szerintetek?
22/F
Én azzal is megelégednék, ha 5 centit adnál :"D
Számomra baromi magas vagy. Én 152 cm vagyok
21/l
Érdekes, én is megfigyeltem már hogy mindenki meglepően magas, de hogy ez mitől lehet, azt nem tudom.
A 183-4 cm szerintem teljesen normális. Én is kb. ennyi vagyok.
16/F
Szerintem js teljesen átlagos a magasságod, férfiként.
Én 159 vagyok, igaz, lány, (nem fogok már nőni) de nálunk kb ez sztm átlagmagasság, rengeteg hasonló magas lányt látok, persze vannak magasak is, de nem érzem, hogy emiatt annyira elütnék a többi embertől.
187 vagyok.
Itthon viszonylag magas(legalábbis tömegközlekedésen stb), kimentem Belgiumba, Hollandiába és kb törpének éreztem magam. Nők voltak velem egymagasak, férfiak lazán 2 méteresek
159cm vagyok 14évesen álltam meg a növésben igy 7évd vagyok kis hobbit.
Meglátogattam volt osztályfőnökömet általánosból...hát a másodikos 9-10éves kislányok egy fejjel magasabbak nálam... Még szerencse hogy nagy gömbökkel dobott meg a természet, de még így is 16nak néznek 21évese mert a másodikosok nagxobbak nálam
Van egy teória, miszerint nabyon sok hormon jut az élővizekbe. A hormonokat sajnos nem tudja kiszűrni semmi sem teljes tökéletességgel. Az állattenyésztésbe nyomják a testnövesztő hormont, ez bizonyos kombinációkban az emberi szervezetre is hat, így nő az átlagmagasság, ahogy a sok meddőség és nemzésképtelenség pedig attól van, hogy irgalmatlan sok fogamzásgátlót pisilnek ki és az élővízből visszamegy az ivóvízbe.
Tehát ezek az okok.
Amúgy meg a testmagasság csak egy adat, semmi több. Amíg valaki nem törpenövésű, vagy életképtelenül magas, addig totál mindegy.
Én 170cm-s férfi vagyok, soha semmilyen komplexusom nem volt a magasságom/alacsonyságom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!