Gáznak számít fiúként hullámcsatot használni?
Növesztem a hajamat és állandóan a szemembe lóg, emiatt iszonyat idiótán nézek ki (vagy pedig félpercenként igazgatom, ami szintén hülyén néz ki + higiéniátlan is).
Mivel a hajspray meg a hasonlók is eléggé tönkreteszik, ezért egyedül a hullámcsat tűnik jó megoldásnak, viszont soha életemben nem láttam még fiún csatot, bár tény, hogy lányokon sem mindig veszem észre (sőt..).
Mit mondotok?
18 vagyok egyébként
LOL :D
Vegyél inkább valami menő hajráfot, láttam én már fiún (nem meleg) egy magyar sorozatban. Csajok ilyen butikokban, plázákban biztos fognak tudni adni neked valami pasis cuccot.
Szerintem nem gáz, főleg, ha hullámos a hajad:3
De ne oldalra csatold, hanem fel. Vagy nekem a hajráf is tetszik fiúkon.:D
Figyelj, tudom mivel kínlódsz, anno én se bírtam már, aztán egyszer csak azért is betettem egyet. De abszolút nem feltűnően. Mire kiértem a sarokra, kétszer is éreztem, hogy gúnyosan mosolyognak, de lehet, hogy csak én voltam paranoiás... Viszont este a vonaton néhány ilyen buliállapotban lévő hülyegyerek nem bírta megállni, és tényleg beszóltak szépet, dulakodásba, ordítozásba fajult a dolog... Aznap volt rajtam ilyen először és utoljára, mindössze pár óráig. Pedig alig látszott ki egy 3mm*3cm belőle. De ez már vagy tíz éve volt.
Hát igen, a lányok elképzelni nem tudják, milyen egyszerű életük van, nekik ugye mindent lehet.
Hajgumi? :D
Nekem nem jon be fiukon se a hullamcsat se a hajgumi.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!