Ha hirtelen felindulásból megölnél valakit mit csinálnál utána?
Hagyjuk már ezeket a tudományos disznóval etetős,savas dolgokat,még ha valakinek vannak disznói az még oké.De ha sósavban? Elég hosszú ideig kell áztatni nem úgy megy mint a filmekben.Ha meg lehúzod akkor eldugulhat a lefolyó.
Valahogy csak találkoztál és kimentél vele a pusztába erről más is tudhat.
Szerintem jobban jár aki feladja magát, mivel az erős felindulásban elkövetett emberölés enyhébben büntetendő, mint a bűncselekmény alapesete. A büntetési tétel ebben az esetben, "csak" két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.
Egyébként én nem kerülnék ilyen helyzetbe, nagyon nehéz feldühíteni, és rendkívül távol áll tőlem az erőszak.
"Hagyjuk már ezeket a tudományos disznóval etetős,savas dolgokat,még ha valakinek vannak disznói az még oké.De ha sósavban?"
A sósav dolgot én sem értem, viszont a disznóval etetés "elméletileg" 120%-os biztissággal el lehet tüntetni egy holttestet. A disznók még a csontokat is megeszik.
"Miért lenne a benzin figyelem felkeltő?"
Egyrészt a benzin-gumi kelte füst figyelemfelkeltő, másrészt a csontok amúgy se égnek el. Gondolom erősebb hevű láng kell hozzá, mint a gumiégetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!