Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha hirtelen felindulásból...

Ha hirtelen felindulásból megölnél valakit mit csinálnál utána?

Figyelt kérdés
Nem,nem öltem meg senkit.Szóval ha mondjuk beszélnél valakivel,kint a semmi közepén de valamivel felidegesítene és gondolkodás nélkül megölnéd,majd rájönnél mit tettél.Feladnád magad vagy inkább megpróbálnád megúszni?
2018. nov. 13. 17:21
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Hagyjuk már ezeket a tudományos disznóval etetős,savas dolgokat,még ha valakinek vannak disznói az még oké.De ha sósavban? Elég hosszú ideig kell áztatni nem úgy megy mint a filmekben.Ha meg lehúzod akkor eldugulhat a lefolyó.

Valahogy csak találkoztál és kimentél vele a pusztába erről más is tudhat.

2018. nov. 13. 18:38
 22/43 anonim ***** válasza:
Tudok uralkodni magamon, fegyelmezett az idegrendszerem hál isten. De ha mégsem így történne (mondjuk szer befolyása alatt állok) mihelyt kitisztulok, és felfogom mit tettem, feladom magamat a rendőrségen. Nem akarnék félelemben élni.
2018. nov. 13. 18:43
 23/43 anonim ***** válasza:
Elásás elégetés ilyesmi nem megy, mivel nem készültem rá ezért nincsenek nálam eszközök, vissza csak nem megyek, nem vagyok akkora hülye. Ha együtt mentünk oda már bukta, akárki láthatott. Ha meg volt beszélve se jó, elmondhatta valakinek. Csak ha véletlenül találkoztunk akkor lenne rá sansz, hogy megússzam.
2018. nov. 13. 18:44
 24/43 A kérdező kommentje:
Miért lenne a benzin figyelem felkeltő? A faluban se kutakodott senki ha valahonnan fekete füst szált fel,biztos égettek valamit le volt annyival tudva.
2018. nov. 13. 18:50
 25/43 anonim ***** válasza:
34%
Ha egyik megoldás sem tetszik és mindenbe belekötsz, akkor mi a f..szért írtad ki a kérdést?
2018. nov. 13. 19:00
 26/43 A kérdező kommentje:
Te kéményen agyhalott! Nem vetted észre hogy az égetést preferálom? Agyhalott,az ilyeneknek kell a benzin..
2018. nov. 13. 19:01
 27/43 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha látta valaki a gyilkosságot, vagy hogy velem volt utoljára, feladnám magam, mert úgyis kiderülne az igazság és így még kevesebb büntetést kapnék, mintha megpróbálnám tagadni. Mondjuk esetleg megpróbálhatnám önvédelemnek beállítani, pl. azt mondanám, meg akart erőszakolni, ezért lőttem le.
2018. nov. 13. 19:08
 28/43 anonim ***** válasza:

Szerintem jobban jár aki feladja magát, mivel az erős felindulásban elkövetett emberölés enyhébben büntetendő, mint a bűncselekmény alapesete. A büntetési tétel ebben az esetben, "csak" két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.

Egyébként én nem kerülnék ilyen helyzetbe, nagyon nehéz feldühíteni, és rendkívül távol áll tőlem az erőszak.

2018. nov. 13. 19:20
 29/43 User-Agent ***** válasza:

"Hagyjuk már ezeket a tudományos disznóval etetős,savas dolgokat,még ha valakinek vannak disznói az még oké.De ha sósavban?"

A sósav dolgot én sem értem, viszont a disznóval etetés "elméletileg" 120%-os biztissággal el lehet tüntetni egy holttestet. A disznók még a csontokat is megeszik.

"Miért lenne a benzin figyelem felkeltő?"

Egyrészt a benzin-gumi kelte füst figyelemfelkeltő, másrészt a csontok amúgy se égnek el. Gondolom erősebb hevű láng kell hozzá, mint a gumiégetés.

2018. nov. 13. 19:22
 30/43 A kérdező kommentje:
Igazság szerint,nem érdekel hogy ki tenné e meg vagy sem.Csak az ami a kérdésbe szerepel szóval arra tessék válaszolni.
2018. nov. 13. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!