Ha hirtelen felindulásból megölnél valakit mit csinálnál utána?
"Szereznék gyorsan valami cseppfolyós anyagot, ami gyúlékony, benzin esetleg, aztán elégetném a tetemet."
A benzin hülyeség, és figyelemfelkeltő. A legjobb megoldás egy hulla eltüntetésére, ha disznó elé veted a tetemet feldarabolva. Egy krimifilmben láttam. :D
Ebben az esetben hoznék egy kocsit, a hullát elvinném egy nagyon elhagyatott területre és jó mélyen elásnám
vagy
Hazavinném a holttestet, sósavban feloldanám és lehúznám a kádban a maradványokat.
Az elégetés nem működik akkor sem ha gumikat teszel rá, láttam olyan videókat amiken afrikaiak pont így lincselnek meg bünözőket és az elszenesedett holttest megmarad.
Ha baleset: nyilván jó ügyvédekkel, de bejelenteném.
Ha önvédelem: szintén.
Más helyzetben meg aligha ölnék.
Ugyanakkor a lelkiismeret az nem rendőrség és bíróságfüggő. A lelki terhek alól azok sem oldják fel a "bűnösöket" csak foganatosítják a társadalom törvényei írta szankciókat.
#8:
Drága barátom, azt írtad a kérdésben, hogy a semmi közepén történne a dolog, mellesleg kopasz vagyok, szal ezt a hajszálas dolgot benézted. Miféle alibiről beszélsz?! :D Semmi közepe, 'ázzeg, te írtad, tehát senki nem látna semmit, mert nyilván egy teremtett lélek nem járna arra, mire föl kéne nekem alibi és hova, kinek? :D Az ujjlenyomataidat sem értem, ha stukkerral lövöm le, akkor nyilván nem leszek olyan hülye, hogy utána még elkezdjem fogdosni. Oh igen, szerinted a szénné égett csontokon is biztos rajta lennének az ujjlenyomatok, aha persze, minek nézel te engem, valami nekrofil állatnak??? :D A tárgyakat amihez meg én hozzáértem, magammal viszem, ennyi. Na, akarsz még valamibe belekötni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!