Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha hirtelen felindulásból...

Ha hirtelen felindulásból megölnél valakit mit csinálnál utána?

Figyelt kérdés
Nem,nem öltem meg senkit.Szóval ha mondjuk beszélnél valakivel,kint a semmi közepén de valamivel felidegesítene és gondolkodás nélkül megölnéd,majd rájönnél mit tettél.Feladnád magad vagy inkább megpróbálnád megúszni?
2018. nov. 13. 17:21
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Szeretném azt mondani hogy lenne gerincen feladni magam, de sztem csak elásnám és remélném hogy nem találja meg senki.
2018. nov. 13. 17:48
 12/43 anonim ***** válasza:
Alaposan elgondolkodnék rajta, rájöhetnek-e valamiből, hogy én voltam? Ha úgy gondolom, hogy nem akkor szép csöndben eloldalognék, ha igen akkor feladnám magam.
2018. nov. 13. 17:51
 13/43 A kérdező kommentje:
Nehéz elképzelni hogy valakinek a nagyobb csontjai elégjenek benzint és autó gumitól.
2018. nov. 13. 17:53
 14/43 anonim ***** válasza:
# 13: Pedig a saját szememmel láttam az egykori TSZ-ben hogy az elhullott tehenet kivitték a szántóföldre, ott rádobáltak néhány gumit, majd száraz kukoricaszárral és gázolajjal meggyújtották. A helyén még a gumikban lévő acél sodrony is megolvadt nem hogy a csontok. Még 10 méterről is olyan hőt lehetett érezni hogy égette az arcunkat. Hát ha az ottani hamuból valaki megmondja hogy állat volt vagy hogy autógumi...
2018. nov. 13. 18:02
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Elásnám jó mélyre.
2018. nov. 13. 18:02
 16/43 User-Agent ***** válasza:

"Szereznék gyorsan valami cseppfolyós anyagot, ami gyúlékony, benzin esetleg, aztán elégetném a tetemet."

A benzin hülyeség, és figyelemfelkeltő. A legjobb megoldás egy hulla eltüntetésére, ha disznó elé veted a tetemet feldarabolva. Egy krimifilmben láttam. :D

2018. nov. 13. 18:07
 17/43 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben hoznék egy kocsit, a hullát elvinném egy nagyon elhagyatott területre és jó mélyen elásnám

vagy

Hazavinném a holttestet, sósavban feloldanám és lehúznám a kádban a maradványokat.

Az elégetés nem működik akkor sem ha gumikat teszel rá, láttam olyan videókat amiken afrikaiak pont így lincselnek meg bünözőket és az elszenesedett holttest megmarad.

2018. nov. 13. 18:09
 18/43 User-Agent ***** válasza:
100%
Eszembe jutott valami. Talán kérdező véletlenül kinyírt valakit és ötleteket akar hogyan tüntesse el? :O
2018. nov. 13. 18:10
 19/43 anonim ***** válasza:

Ha baleset: nyilván jó ügyvédekkel, de bejelenteném.

Ha önvédelem: szintén.

Más helyzetben meg aligha ölnék.

Ugyanakkor a lelkiismeret az nem rendőrség és bíróságfüggő. A lelki terhek alól azok sem oldják fel a "bűnösöket" csak foganatosítják a társadalom törvényei írta szankciókat.

2018. nov. 13. 18:18
 20/43 anonim ***** válasza:
0%

#8:

Drága barátom, azt írtad a kérdésben, hogy a semmi közepén történne a dolog, mellesleg kopasz vagyok, szal ezt a hajszálas dolgot benézted. Miféle alibiről beszélsz?! :D Semmi közepe, 'ázzeg, te írtad, tehát senki nem látna semmit, mert nyilván egy teremtett lélek nem járna arra, mire föl kéne nekem alibi és hova, kinek? :D Az ujjlenyomataidat sem értem, ha stukkerral lövöm le, akkor nyilván nem leszek olyan hülye, hogy utána még elkezdjem fogdosni. Oh igen, szerinted a szénné égett csontokon is biztos rajta lennének az ujjlenyomatok, aha persze, minek nézel te engem, valami nekrofil állatnak??? :D A tárgyakat amihez meg én hozzáértem, magammal viszem, ennyi. Na, akarsz még valamibe belekötni? :D

2018. nov. 13. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!