Mi a vélemenyétek az olyan kismamáról, aki az újszülött csecsemőjének (szinte azonnal) csinál egy fb profilt?
Ismerek ilyen huszonévest. Mindkét gyereküknek és mindkét kutyájuknak van fb és instagram oldala. A kisebbik gyerek 1 hónapos.
Szerintem ezek az emberek nem normálisak, leszívta az agyukat az internet meg a lájkok koldulása. Egyre több ilyen van amúgy. Múltkor egy csaj itt osztotta meg az UH képét a gyerekéről, hogy állapítsuk meg fiú-e vagy lány mert a doki nem tudta neki megmondani. Az a baj, hogy már nem is érzik, hogy átlépnek egy határt ezekkel a dolgokkal. Nekik tök természetes, hogy megosztják a legintimebb dolgaikat is.
Volt olyan 50-es ffi kollégám, aki az agyműtétje után tett ki magáról olyan képeket ahol közelről lefotózta a hatalmas sebet a fején, meg ahogy fekszik a kórházi ágyon félmeztelenül, volt ott hónaljszőr 5 centiről meg minden amit el tudsz képzelni. És egy vezető beosztásban lévő ember csinált ilyet. Én már csak a fejemet fogom. Nincs is már fb oldalam, elegem lett ezekből a beteges dolgokból. 30-as nő vagyok de teljesen más az értékrendem és sosem fogom megérteni az ilyesmit.
Csak unatkozik... 10 eve en is csinaltam a macskamnak poenbol. Egyreszt infantilis voltam masreszt qrva sok szabadidom volt.
A macska azota meghalt, a jelszora nem emlekszem, de az o profilja tovabbra is csak kering es kering a neten! :D
Egy szuleimek ismerose meg emailon kuldott mindig ilyen naplo leveleket, az unokajuk “neveben” irtak. Mint pl “ ma nagypapa kivitt a jatszoterre es beutottem a labam...”.
Azota ok is meghaltak a story nem folytatodott, de az unoka biztos tovabb el es virul azota is! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!