Max Verstappennek tényleg vannak problémái az idegeivel?
Ezek alapján, amit tegnap is művelt, valamint az incidensre a mexikói időmérő után sokan azt mondják, hogy elég ideggyenge, indulatos.
Ebben valóban van valami, vagy ez teljesen természetes?
Nem tudom milyen profi sportolónak lenni, mivel nem vagyok az. Nem támadtam őt le, sőt igazat adtam neki, viszont velem (velünk) nem ért egyet az emberek nagy többsége, ahogy olvastam.
Mindenki szerint csak egy beképzelt idegbeteg.
Leclerc-ről persze senki nem mondja ezt, és igaz is, hogy ő egyáltalán nem ilyen természet.
Versteppent azért utálják sokan, mert már 20 évesen jobb volt mint a "sztárok" az F1-ben. Ő egy igazi vérbeli versenyző, Senna-alkat, és a tehetsége is megvan hozzá, és ezt nehéz benyelni a Raikkönen, Vettel meg Hamilton fanoknak, akik kedvenceinek annyiból áll világbajnoknak lenni, hogy a mezőny legjobb autójával rajt-cél győzelmet aratnak, ha meg véletlenül küzdeni is kell akkor már izzadnak (vagy Raikkönen aki konkrétan csak a pénzt markolja fel évek óta). Na nekik bosszantó hogy van olyan pilóta akinek az autóverseny tényleg azt jelenti amit mindenkinek jelentenie kellene, aki nem fél belemenni a csatákba, nem fél becsukni az ajtót, nem rest a mezőny végéről is felküzdeni magát, és nem fog lehúzódni ha egy vörös vagy ezüst autó jön mögötte, csak mert "tisztelet"...
Na ez böki a csőrüket. Ha 20 olyan pilóta lenne a mezőnyben mint Verstappen, minden futam orgazmus lenne, nem vasárnap délutáni alvás.
4
Verstappen konkrétan nem tud versenyezni, ha 20 Max lenne a pályán, az összes futam rajtja tömegkarambollal végződne.
Mondjuk egy orgazmus pont ilyen: intenzív, de rövid ideig tart. :D
Szóval igazad van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!