Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon megbántam, hogy fiatalk...

Nagyon megbántam, hogy fiatalként egy csomó minden kimaradt nekem, csak mert anyámék nem engedtek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2018. nov. 9. 22:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"egy sulis buliba sem mehettem el, mindent megszabtak,mindent,mint egy általános iskolásnak, úgyhogy gyakorlatilag 7 év maradt ki..."

7 éve 14 éves voltál, tehát egy általános iskolás. Egy 14 éves GYEREK valóban ne bulizzon, részegedjen, keféljen fűvel-fával, nem az a dolga. Szerintem még 16-18 évesen se kellene ezt tennie.

Az osztálykirándulásokat se sajnáld, én ugyan részt vettem bennük, de semmi extra pozitív emlékem nincs róla, és ha nem mehettem volna se lenbe semmivel szegényebb az életem.

Most 21 évesen már simán a magad lábára állhatnál, elmehetnél tanulni egy másik városba, elköltözhetnél kollégiumba, albérletbe, kereshetnél olyan munkát, amihez szállás is van és belevethetnéd magad a bulizásba, ha ez minden vágyad.

De nem, te inkább lógatod a lábad otthon és sajnáltatod magad, meg fenyegetőzöl az öngyilkossággal, mert a szüleid nem asszisztálnak a züllési terveidhez, szánalmas.

2018. nov. 10. 11:49
 22/22 anonim ***** válasza:
21 évesen még tök fiatal vagy, és nem fogod túl későn elkezdeni. Én is hasonló szituban voltam, és 21-22 évesen kezdtem kinyílni, mert mindent tiltottak (de kb. még azt is, hogy este 6kor egyedül jöjjek haza a 2 sarokra levő színházból gyalog)... nem késő elkezdeni sem bulizni, sem elkezdeni egy hobbit. Gondolom, ilyesmikre gondolsz.
2018. nov. 10. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!