Nagyon megbántam, hogy fiatalként egy csomó minden kimaradt nekem, csak mert anyámék nem engedtek, mit tegyek?
Például kirándulások, bulik, vagy akár suli után menni valahova stb.
Könyvet bújni, az meg volt engedve.
Meg a fél világ azon röhög, hogy orvoshoz se engednek egyedül járni, meg a buszmegállóba is lehordoznak kocsival....
Elindultam gyalog és utánam jött kocsival, hogy szálljak be... Mindenki ezen vihog...
Ugyan ez a helyzet velem is.
Nekem anyám engedte, hogy bulizzak stb de ő meg a párja tönkretették a kapcsolataimat, megmondtak, hogy én csak "gazdag" emberekkel barátkozhatok. Mert csak így lehetek valaki.
Nem engedték, hogy középiskolába mennjek mert 15 évesen nekem dolgoznom kell és családot alapítani. Hietetlen? Nem az.
Anyámnak a párja roma volt és náluk már az a szokás, hogy 15 èvessen gyerekük van stb. Rá erőltette anyámra a szokásaikat.
Szörnyű gyerekkorom volt.
Jaj nálunk meg pont fordítva, fiúkra rá sem nézhetek...
Nekem se volt könnyű, főleg nem is emiatt, hanem a verések miatt...
Nem maradtál le sok mindenről - az emberek zöme amúgy is visszataszító az ilyen helyeken s lealacsonyodottak.
Ezért is távoztam nem egy helyről.
S beszoktam kávézóba inteligensebb társasággal.
+ csak 21 éves vagy xD szerinted milyen már ezt hallani tőled, hogy öreg vagy?
Akkor én vén vagyok tizenéves fiatalos kinézettel megáldva...hmm nem, nem vagyok vámpír.
Ha arra vágysz, próbáld ki, de feleslegesnek mondom.
Tény: Nem ismerlek, te tudod.
Lenne gyerekem én még osztály kirándulásra se engedném el.... Volt olyan, hogy apámat hívtam fel vigyen haza, mert undorító hagy a tanár atom részeg, a gyerekek, de ők még drogoztak s bsztak is orrba szájba...
S tudnék még mesélni.
Az oszt. kirándulásokon onnantól nem vettem részt, leegyeztetve a dokival igazolva voltak azok a napjaim s inkább kézbe kaptam a kirándulásra szánt összeget - jobban is ártam.
25N
21 éves vagy, jogilag azt teszel amit akarsz és persze te vállalod érte a felelősséget
megvan már a terved arra, hogy hogyan költözz el? az ilyen mérgező szülőktől menekülnöd kell, sokan azt hiszik mennyire megóvnak, de ettől leszel kb életképtelen, mert nem hagynak önálló életet élni és amikor kiszabadulsz ebből, akkor minden új lesz és nem biztos, hogy tudni fogod mikor mit kellene tenned
gondolom még iskolába jársz, amint elkezdesz dolgozni rakj félre pénzt, hogy legyen tartalékod, persze ezt lehetőleg titokban, még véletlen se tudják lenyúlni azt. amint meg van az elegendő összeg, akkor költözz el, te ismered őket, hogy ezt milyen módon tedd meg, de azért a pénzhez ne férhessenek hozzá, ha mondjuk bejelented egyik este, hogy holnap költözöl
mennyire vannak barátaid akik segíthetnek neked? és hol laksz? városban, vagy faluban? és mik a terveid a jövőre nézve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!