Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ép elmére vall-e,...

Szerintetek ép elmére vall-e, hogy egy 30 éves srác olyan színezőt kér tőlem ajándékba a szülinapjára, amely legfeljebb óvodás korúaknak készült? 31F

Figyelt kérdés

Tegyük hozzá, hogy a színező nem a kézügyességének gyakorlását szolgálná, hanem azért kell neki, mert teljesen bele van bolondúlva az abban szereplő karakterekbe.

Mellesleg a legjobb barátom.

Ilyen szinezőről lenne szó:

[link]

2018. nov. 1. 21:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, egy ép elméjű, kissé infantilis figura. Én például 40-es pasi vagyok és imádom az eredeti Tom és Jerry klasszikusokat, meg úgy általában a gyerekkoromban megismert rajzfilmeket. Ha ezen kívül teljesen normális, van partnere, munkája és barátai (pl. te), miért ne lehetnének mellette ilyesfajta dilijei?
2018. nov. 1. 21:42
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Én képregényeket kértem tavaly karácsonyra.

Akkor engem minek tartanál?

36/N

2018. nov. 1. 21:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha mellette normális munkája/barátai/családja van engemnem zavarna hogy ilyet kér tőlem. Viccesnek tartanám de megvenném neki.
2018. nov. 1. 21:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 éves vagyok és karácsonyra tervezem magam meglepni egy My little pony-s színezővel :)

Szóval igen, vagyunk páran akik gyerekek maradtak. (persze amihez komolyan kell állni, ahhoz úgyis állunk)

2018. nov. 1. 21:54
 5/12 Metionin ***** válasza:
100%
Miért ne kérhetne? Attól hogy valaki felnőtt, még szerethet gyerekeknek készült dolgokat. Én éppenpont utálom a színezőket de egy távirányítós helikoptert szívesen elfogadnék 28 évesen. Ja meg legót is :D
2018. nov. 1. 21:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen ép elmére vall, bárkinek lehetnek furcsa vagy különleges hobbijai, érdeklődése. Csak épp a legtöbben titikolják, szégyenlik ezeket, azért tűnik annyira csodabogárnak az a pár ember, aki felvállalja... :-)
2018. nov. 1. 22:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális. Sok pasi legózik, lányok örömmel játszanak 6 éveseknek való netes öltöztetős bigyókkal.

Szerintem mindenkinek vannak gyermeteg dolgai és néha megnyugtató ezekkel foglalkozni. Egyszerűek mint egy faék, kikapcsolja az agyat.

2018. nov. 1. 22:23
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
Ha belegondolok, hogy milyen beteg szexuális szokások vannak, akkor egy színező már semmi.
2018. nov. 1. 22:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne ép elméje? Sajnos ma már olyan világban élünk, ahol minden ciki és mindegy mid van vagy nincs, úgy is találnak egyesek módot arra, hogy beszóljanak érte. Nem tudom, hogy egy felnőttet miért ne érdekelhetnének gyerekes dolgok. Mellesleg az is bolond, felvett szokás, hogy a színezőt meg a mesét gyerekesnek hívjuk, de ez csak személyes vélemény.
2018. nov. 1. 22:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Felmerul a kerdes, hogy te mitol tartasz valakit normalis felnottnek????

Ha sotlan es robot modjara viselkedik. Ez a felnottseg jele? Mert akkor bocs sose akarom felnoni ha ez ezen mulik :D

2018. nov. 2. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!