Normális az hogy már ovodás korom óta mindig az idősebb komolyabb emberek társaságát keresem?
Ha nem akadályoz semmiben, akkor normális.
Viszont azt is jelezheti, hogy nem tudtál, mertél beilleszkedni a saját kortársaid közé. Ha így van, biztosan van valami oka.
Az, hogy megelőzöd a korodat, és felnőttebben gondolkozol a kortársaidnál, önmagában nem probléma, vannak ezzel így emberek. Téged valószínűleg nem érdekeltek a gyerekes játékok, majd gyerekes beszélgetési témák, komoly dolgokról akartál beszélgetni, és a felnőttek nyitottak voltak erre a környezetedben. Általában a zsenik is így kezdik az életüket! :)
Ugyanakkor néha érdemes alkalmazkodni is, és megpróbálni kommunikálni a kortársaiddal, közöttük is lehetnek olyanok, akikkel hasonló az érdeklődési köröd (pláne iskolás kortól kezdve). Később a munkahelyen is nyitottabb lehetsz így majd mások felé, mert nem biztos, hogy mindig lesz olyan a környezetedben, akivel csak olyan dolgokról tudsz beszélni, ami téged is száz százalékosan érdekel, ráadásul így megismerhetsz más nézőpontokat is a világról.
Szóval nincs veled semmi gond, és nem is kell túlzásba vinned a társalgást olyanokkal, akikkel nem akarod, de azért légy nyitott a világra. :)
Én ebből a szempontból elég érdekes voltam.
Én is mindig kerestem az idősebb felnőttek/diákok társaságát.Érdekeltek a történeteik,tapasztalataik.
Ugyanakkor eléggé gyerekes voltam mindig,az osztálytársaim pasiztak nagyban én meg mentem haza cartoon networköt nézni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!