Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket aláztak már meg, mert...

Titeket aláztak már meg, mert átáztál menstruáció alatt?

Figyelt kérdés

Most olvastam, hogy egy 12 éves lány ezért lett önygyilkos Indiában, mert átázott és a tanár kiállította az osztály elé. Mondjuk elég gyenge idegrendszere is lehetett, mert engem ennél jobban megaláztak 8.-ban,de eszembe nem jutott ezért megölni magam. De suliba nagyon nehezen mentem utána 0ár napig a szégyentől. De még 7 év után is megmaradt bennem és nem hiszem el, hogy hogyan lehettek valakik ennyire kegyetlenek...

Azt hiszem nagyon az elején voltam, előtte eg, félévvel jött meg... Na mindegy szóval óra előtt cseréltem betétet és nem éreztem, hogy annyira durván erős lenne. Majd jelentésnél, amikor felálltunk, már éreztem, hogy szószerint bugyogodt ki belőlem a vér, de gondoltam kitart a betét. Nagyon durva volt, azóta sem járt így. Egész órán bugyogodt ki belőlem a vér és sajnos az erős betét nem tartott ki, ezért szörnyen átáztam... Az egész ruhám, gatyám szörnyen véres lett és még az egész szék is. Ugye amikor indultam haza észrevettem, gyorsan felkötöttem a pulcsimat a derekamra és nem látszott, meg a széket is próbáltam lemosni, de ekkor egy lány észrevett... Azonnal körbekiabálta az egész iskolábab. Még az eggyel alattam lévők is azt beszélték... De ez nem volt elég, az lett a nevem, hogy "BEMENSTRUÁLT" és így is gúnyoltak a fiúk. A pláne, hogy a legtöbb tanár is rajtam röhögött, meg "miért nem ment a tanáriba betétet kérni...", "igénytelen, biztos nincs pénzük". A takarítónők meg engem szidtak, hogy munkát csináltam nekik... De a legszemetebb az akkori legjobb barátnőm és az osztályomból a fiúk voltak, akik gúnyoltak hetekig. Azt tudom, hogy pokoli volt és nem nagyon mertem iskolába menni a megalázottságtól, meg a következő alkalomnál ki is irattam magam, mert annyira féltem, hogy megint így járok.

Szerintem minden lánnyal, nővel megesik legalább egyszer az életében, hogy átázik... Velem azóta se fordult elő, max. nagyon kicsit, és itthon.

De már felnőtt nőként nem tudom megérteni, hogy hogyan alázhattak meg ennyira, szintén felnőttek. Mert nem csak akkor ázhat át valaki, ha nincs pénze betétre.

Akkor igenis hatalmas probléma volt, nagyon megalázottnak éreztrm magam, bőgtem...

Veletek volt ilyen?

2018. okt. 29. 17:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
20%

Köszi, rendes vagy de így csak te is le leszel pontozva :D

A százalék miatt meg itt van ez:

[link]

2018. okt. 29. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!