Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bizakodóak vagytok a saját...

Bizakodóak vagytok a saját jövőtökre nézve?

Figyelt kérdés
Egészség, család, barátok, karrier terén?
2018. okt. 22. 19:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát az egészségem kérdéses. Halálos betegségem ugyan nincs, de azért vannak problémáim. Én optimista vagyok és igen bizakodó minden tekintetben.
2018. okt. 22. 20:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen, mert nem számít nekem sok minden, az a célom, hogy külföldön éljek, legyen egy stabil, megbízható baráti köröm, és legyen időm magammal foglalkozni a szabadidőmben, ebből jelenleg egy sincs meg, de 19 éves vagyok, szóval nem izgulok rajta, hogy meglenne-e vagy sem. :D
2018. okt. 22. 20:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Egészség: koromhoz képest rossz

Család: lehetne rosszabb is, de távolról sem tökéletes (részben miattam részben a többiek miatt)

Barátok: 1 van vele is csak évente találkozok, írásban telefonon pedig nem beszélünk (kivéve ha találkozót egyeztetünk)

Karrier: egyetemista vagyok de ki fogok bukni, a lelkesedésem teljes hiánya miatt (nem tetszik a szak), mivel idős vagyok ezért már nem fogok új szakot kezdeni, illetve nem is olyan jók a pontjaim, szóval érettségivel meg néhány okjval kell majd karriert építeni,

szép jövő elé nézek...

2018. okt. 22. 20:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igyekszek reálisan feldolgozni mindent, ami velem történik. Ha sok szar dolog történik, akkor nem kezdek el (alaptalanul) bizakodni, de azért igyekszek nem a legrosszabbra gondolni. Szóval valahogy próbálom megtalálni az egyensúlyt inkább.
2018. okt. 22. 21:23
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen téren sem.

De hát megmondtam ember: küzdve küzdj, és bízva bízzál!

2018. okt. 22. 22:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Egészség: minden OK, de fogyni szeretnék kicsit, ha megszültem,remélem menni fog

Család: abszolút bizakodó

Barátok: abban bízok, hogy a baba miatt nem fognak elkopni a barátságaim, teszek érte, hogy nem

Karrier: 2-3 év múlva szeretném folytatni a karrierem, addig is nyelvtanulás ezerrel, de a gyed alatt szeretnék a művészeti vonalamon is elindulni

2018. okt. 22. 23:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Egészség: nem fog jobb lenni;

Család: ha eddig nem volt, szerintem nem is lesz;

Barátok: előző ugyanaz;

Karrier: jelenleg teszek érte, hogy ez változzon. Ebben az egyben nagyon bízok változás tekintetében.

2018. okt. 23. 04:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, ugyanis bitang kitartó vagyok és amit a fejembe veszek, azért addig küzdök, amíg nem sikerül. Az eddigi életem is ezt igazolja. Az egészség az egyetlen, amiben nem vagyok annyira biztos, van egy krónikus betegségem, ami remélem nem fajul tovább, hanem tartható marad a jelenlegi szinten, de ez majd kiderül. Egyelőre nincs rá gyógymód, de ki tudja, még az is lehet, hogy nemsokára feltalálják az ellenszerét :)
2018. okt. 23. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!