Bizakodóak vagytok a saját jövőtökre nézve?
Nem igazán. Leginkább az a problémám ,hogy még mindig nem tudom ,hogy mit szeretnék dolgozni ahol jól is érezném magam és nem kényszer munka.. Nem tudom más hogy döntötte el.
Most annyi hogy találjak valami új melot és pénzt gyüjtsek ,hogy tanuljak valamit aminek több értelme van mint azoknak a munkáknak amiket eddig végeztem.
Kettes! Én is ezt szeretném most, megtalálni a nekem való munkát, amit szeretek és meg is tudok belőle élni. Nincsenek nagy igényeim, egyszerű ember vagyok. Csak szeretnék olyasmivel foglalkozni, ami boldoggá tesz.
Néha bizakodó vagyok, néha elhagyom magam és engedem, hogy a pesszimizmus magába szippantson, de próbálok pozitívabb lenni. A panaszkodás nem visz előrébb. Ha akarsz valamit, tenned kell érte.
Igen.
Még nem tudom pontosan merre akarok elmenni, de vannak lehetőségek, és már van pár elképzelés. A karriert is idemondanám.
Egészséges vagyok, és törekszem arra, hogy minél inkább az legyek, a családon belül se volt olyan betegség, amit örökölhettem volna.
Család, barátok vannak, fontosak és támogatóak, na és persze élményekkel töltik meg az életemet.
17/L, gimnazista
Egészség:elgogadható
Család:nincs különösebb probléma
Barátok:lehetne több barátom,egy van,jelenleg depressziós
Karrier:nem vagyok bizakodó
Én egyáltalán nem.
Állandóan rossz döntéseket hozok.
Most újabb tanfolyamba kezdek a normális, stabil, szerethető munka érdekében - de nem ez az első tanfolyam/egyéb, amibe pénzt, időt fektetek a dolog érdekében. Hulla fáradt vagyok testileg és lelkileg és már nem tudok kellően reménykedni.
Nem vagyok 100%-ig egészséges és a családom is beteges fajta, bőven volt mit örökölnöm.
Feldolgozatlan gyász van bennem.
Jelenleg egy családtaggal jó a viszony, de ő felelőtlenül él... Az egyik krónikus nyavalyája miatt pedig pár hete öt évet jósoltak neki az orvosok.
Pedig szeretném, hogy legalább az oltár elé tudjon kísérni az esküvőmön.
Apropó párkapcsolat...
Akivel szerinte, összeillenénk, aki el tudná fogadni a furcsaságaimat, khm, mentális gondjaimat... Nos, vele elbaltáztam és nem tudom, van-e még esély, reálisan már nem.
Köszönöm a Ti válaszaitokat, jó olvasni, hogy ki hogyan/miért remél vagy nem remél.
Egeszség: Nincs gond, bár lehet többet kéne tennem ahhoz, hogy ez így is maradjon.
Család: Néha vannak közöttünk konfliktusok, kivel több kivel kevesebb...
Barátok: Nincs sok. Lehetne jobb is a helyzet, de megvagyok nélkülük is.
Karrier. Elég rizikós, de egyre magabiztosabb vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!