GLS csomagpontra adtam meg, hogy szállítsanak, miért akarja házhoz hozni?
Ezt kaptam:
T.Cim! A szamu csomagot 15990 HUF utanvettel kezbesitjuk (futarnal bankkartyaval is fizetheto) MA 10:30-13:30 kozott. A futar szama: (telefonszám) GLS
Futárnál bankkártya val is fizethetek. Futár szama.
Igen, házhoz hozzák.
Miért???? Én fizettem már csomagponton is....
Ez marhaság.
Hívd fel a futárcéget, és hivatkozz a megrendelésre. Ott is emberek dolgoznak, tévedhettek.
Én a postának jeleztem, hogy mivel dolgozom, ezért minden küldeményemről, amit nem dobhatnak be csak úgy a postaládába, hagyjanak küldemény értesítőt és érte megyek, mivel általában kézbesítési időben nem tartózkodik otthon senki. Ezt általában sikerül is kivitelezniük, de azért előfordult, hogy az állítólagos kézbesítő felhívott, hogy hiába csönget, nem talál ott senkit.
"T.Cim! A xxxxxxx szamu csomagot 4680 HUF utanvettel kezbesitjuk (futarnal bankkartyaval is fizetheto) MA 14:00-17:00 kozott. A futar szama: +xxxxxx GLS"
"Kedves Cimzett! A xxxxx szamu csomag leadasa a kivalasztott CsomagPonton megtortent, kuldemenyet 5 munkanapon belul veheti at. GLS"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!