Ti mit csinálnátok a helyemben? 20/L
Egyetemre járok, szerencsére minden oké a tanulással. 2. éves vagyok, ez az év eddig nagyon tetszik, sok érdekes tárgyunk van.
az a dilemmám, hogy hétvégén mi legyen...( tudom nem egy hatalmas probléma, de érdekelne a véleményetek)
elhívtak a barátaim egy buliba, őszintén szólva se inni se táncolni nincs kedvem, főleg nem éjjel sokáig fenn lenni, csak a társaság miatt mennék, van akit régebb óta nem láttam. ( 31-én is megyek egy szilveszteri buliba).
Közben viszont tanulni is van kedvem, nagyon érdekes tárgyaim vannak. És a szüleim rengeteget dolgoznak, keveset vagyok itthon. Szóval itthon is lennék, megnéznék velük egy filmet stb..
Fiatal vagy, most kell kiszórakoznod magad, nem pedig amikor már családanya leszel.
Inni és lerészegedni nem kötelező egy buliban sem, lehet csak "bandázni", beszélgetni is.
A szilveszter pedig hol van még, október közepe van :D
Ez a buli pedig csak most lenne, otthon maradni és filmezni pedig gyakorlatilag bármelyik hétvégén lehet, akár a jövő héten is. Lehet, hogy megbánnád, ha nem mennél el.
Szóval én a bulira szavazok, otthon maradni bármikor máskor is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!