Totál ki vagyok az anyósomtól! Mit csinálnátok a helyemben?
Nem akarlak megbántani, igazán, de ti nagy balekok vagytok, nincs mit tenni.
Ha anyuci pici fia ad pénzt, hát, ez van, vedd tudomásul, hogy ő ilyen s lépj vagy beszélj vele, bár szkeptikus vagyok...
De te se vagy sokkal jobb, mert neked nem is anyád, mégis beengeded, pénzt költesz rá meg minden... S nem beszélgetsz el komolyan a pároddal, hogy ti vagytok egy pár, melletted kell állnia és nem anyucit pénzelni s védeni. Nem lehet az a kapcsolat olyan tökéletes, ha nem tisztel a párod eléggé...
"A párommal ketten minden tökéletes lenne"
Frászt. Ez egy vérfertőző viszony.
Nem szülő-gyermek kapcsolat.
Ezért van baja veled a nőnek.
Ha minden rendben lenne, csak egy férfit kaptál volna nő nélkül. De ezek egy párt alkotnak.
A párod nagyon anyámasszonykatonája, aki anyucinak mindent megtesz, elnéz. Szerintem meg kéne ejtened egy nagyon komoly beszélgetést a pároddal erről a dologról, én biztosan nem szeretnék így élni a helyedben és változtatást kérnék a barátomtól.
Az én párom is kicsit ilyen a tesójával együtt, 30 évesek vagyunk és a szüleinek egyfolytában segíteni kell anyagilag, ugrani, ha nekik kell valami, pedig makk egészséges emberek, nincsenek rászorulva, mégis ez van.
Te hogy tudsz egy ilyen pelenkás kisfiúra férfikként tekinteni?!
Őszintén. A kedves párod egy tutyimutyi töketlen kisgyerek, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!