Te szoktál 0:00-kor kívánni?
Figyelt kérdés
Én szinte minden alkalommal kívánok ilyenkor ha fent vagyok idáig. Ti is szoktatok ?2018. okt. 17. 00:08
3/11 anonim válasza:
Igen.Azt hogy "legyen már 00:01"
Általában bejön
5/11 anonim válasza:
Ajjajj, de még mennyire! Nem hogy éjfélkor, még éjjel fél kettőkor is. Forgolódok az ágyban körbe-körbe, nem tudok elaludni, annyira kívánok.
Csendben kiosonok a konyhába, kinyitom a hűtőajtót, megkívánok egy darab parasztkolbászt vagy egy rántott csirkecombot, mondom neki: Gyere pajtás, lépjél be te is a szervezetbe! Beküldöm, utána visszatapogatózok a szobába és reggelig úgy alszom, mint a bunda.
6/11 anonim válasza:
#5:
Én gyerekkoromban a sajtocskát kívántam meg ekkortájt, azt mindig kilopództam a hűtőhöz megdézsmálni, egészen addig amíg apám a nyakamba nem sózott érte, aztán felhagytam vele. :D
8/11 anonim válasza:
Éjfélkor nem, viszont ha ugyanannyi óra és perc van épp, mikor az órára nézek, szoktam kívánni.
9/11 anonim válasza:
én szoktam ma is kívántam és remélem, valóra válik
10/11 Metionin válasza:
Én nem szoktam, pedig általában éjfélkor fekszem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!