Miért kívánnak boldog új évet az emberek ma? Hiszen még nincs is 2018. Nem holnap lenne legikus ezt kívánni?
Figyelt kérdés
2017. dec. 31. 15:26
1/7 anonim válasza:
Én karácsonyt is szoktam előre kívánni kb 2-3 nappal már. Az új év nem egy napig tart, miért ne lehetne előre boldog újévet kívánni, hiszen csak egy fél nap választ el tőle? Szerintem szép gesztus ha valaki jót kíván másoknak és senkinek sem árt vele, hogy fenn kelljen ezen akadni.
2/7 anonim válasza:
Nemhogy ma, sok kollégámmal már dec 22-én boldog új évet kívántunk egymásnak. Mert csak januárban találkozunk legközelebb.
Boldog karácsonyt sem karácsonykor kívánsz, hanem előtte, nem???
3/7 anonim válasza:
Ez engem is zavar, mert nem is személyesen, meg telefonban csinálják, hanem kirakják a facebook-ra. (Nincs egy percük éjfél után, hogy kirakják aktuális időpontban?)
4/7 anonim válasza:
2- Boldog karácsonyt is karácsonykor kell, nem előtte. Pff.
5/7 anonim válasza:
Azért kívánnak, mert valószínűleg nem fogtok újévig találkozni és megelőlegezik.
6/7 anonim válasza:
Ha előre láthatólag nem találkozok már valakivel addig, logikus, hogy előtte "kívánok", akár újevről, karácsonyról, stb. van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!