Ma miért nézik le a szingli nők azokat a nőket, akik nagy családot vállalnak, sok gyerekkel, férjjel?
Miért nyomozol ez után? A Netflix korában csak ez tud lekötni? Pazarlod a drága életedet.
Nekem nem kell se gyerek, se kutya, nem nézek le senkit, csak azt, aki engem is lenéz. De én is úgy érzem, hogy azt akarod kihozni az egészből, a gyereket nem akarókkal baj van.
Amúgy ha "utálom" a nagycsaládosokat, annak praktikus és pillanatnyi oka van, pl. a kisfiú, aki mögöttem fejhangon visított a sorban, vagy ha a buszon nincs nekem állóhely, mert felszálltak egy tank méretű babakocsival.
De ez nem ellenük van, ha turistacsoport szállna fel vagy cigányok kiabálnak, azzal is bajom van.
Jó kérdés, kérdem én is a női nem képviselőjeként.
Valaki x a másik y dolgot szeretné, és ne én mondjam meg mit tesz vagy nem tesz.
Mindenkinek a legjobbakat kívánom!:)
20/lány
Mert nincs hozzájuk türelmem és ez valószínűleg fizikai formában jelenne meg nálam, akárcsak az én anyámnál. Agresszív lennék, na. A társadalmi nyomás miatt vagy valami támogatás miatt pedig nem fogok megnyomorítani embereket úgy, ahogy az én anyám tette velünk, mert KELL az az átkozott gyerek, akkor is, ha vért köp hetente vagy begennyesedik a szíjjal ütött seb a hátán.
Ennek ellenére soha nem ítéltem el azokat, akik gyereket szülnek, hajrá. Ellenben tőlük rendszeresen megkaptam, hogy hiába a jó munkám, a magas képzettségem, akkor se érek semmit. Mert senki se fogja rám nyitni az ajtót öregkoromra, nyugdíj, önzőség stb. De tudod mit? Az én anyámra se fogja senki, pedig neki 4 gyereke van...
Ebből egyikünk se akar gyereket vállalni.
Egyikünk se akar a közelükbe se menni.
Mindannyiunknak le vannak tiltva mindenhol.
Én nem akarok ilyen anya lenni, pedig érzem magamban, hogy ilyen lennék.
9
Te olyan hülye vagy, hogy a fal adja a másikat.
Feminista vagyok, közel 18 év házasságban és 4 gyerekem van. Sőt, a férjem is feminista.
Összezavartalak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!