Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik, hogy emiatt lettem...

Létezik, hogy emiatt lettem beszédhibás? N

Figyelt kérdés

20on pár évig tisztán beszéltem, nem volt gond a beszédemmel. Még anno 2015 őszén megtámadott az utcán 3 kisebbséghez tartozó ember. Eleinte csak beszólógattak,gondoltam majd abbahagyják.(Akkor még hidegen hagyott)Aztán egyre többet jártak arra amerre én, egyre jobban féltem. A végén az egyik megütött többször is mikor nem járt arra senki. Ha barátnővel mentem akkor csak nevetgéltek. Ha megláttak gunyolódtak. Elég sokáig ment ez. Mentem kerülővel, ahogy csak tudtam kerűltem még is sokszor összefutottam velük. Volt, hogy az egyik boltban is. Szó szerint állandóan röhögtek rajtam. Körülbelül annyi idősek lehetnek mint én. Ezerszer végig gondoltam miért pont én vagyok a célpont be kell valjam nem tudom. Nem öltözök kirívóan(fekete nadrág vagy farmer, felső vagy nőies ing vagy valami egyszerűbb, kövér nem vagyok, arcom mások szerint szép, magasságom ok, tudtommal semmi olyat nem csináltam amivel ezt a reakciót kiválthattam belőlük. Gondoltam hátha valaki pletykált rólam valamit,de annak sem látom sok eséjét, mert nem vagyok pasizós(életemben eddig 2 nagy szerelmem volt 1-1 évig tartott, több pasim nem volt..1x kavartam egy sráccal de az is már rég volt) Nem tudom.. Annyira elkezdtem szorongani. Egyszer csak észrevettem, hogy dadogok. 1 éven át nem tudtam kimondani 1 normális mondatot dadogás nélkül. Főleg a munkahelyemen,otthon még tűrhető volt. Most fél éve már leszálltak nagyjából rólam, most már nem dadogok viszont 1-1nap van,hogy még egy két szót nehezen mondok ki. És félek.. nagyon félek.. szorongok..Szerintetek?

Rendőrségre nem akartam menni, mert féltem,hogy csak kiröhögnének, illetve erre jóval komolyabb ügyekre legyintenek.

2018. okt. 4. 22:07
 1/3 A kérdező kommentje:

esélyét

Elnézés a hibákért,már minden bajom van

2018. okt. 4. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínleg attól van.
2018. okt. 4. 22:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a szorongás miatt vagy beszédhibás.

Nem szóltál róla senkinek? Nemcsak a rendőrségnek lehet szólni, hanem apádnak, vagy akárkinek.

Még most se késő. Erről beszélj valakivel mindenképp!

Orvost is felkereshetsz, ha már ilyen komoly tüneteid vannak, mint dadogás!

2018. okt. 4. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!