Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél ha haza érve nem...

Mit tennél ha haza érve nem lenne géped, telefonod vagy hasonlód?

Figyelt kérdés

Talán nem vagyok egyedül, ha azt mondom a napom erős rutinjává vált, hogy hazaérek, és miután a dolgaimat elvégeztem utána csak hátra dőlök és gépezek/telózok. Ma ahogy ültem volna le a géphez, belém hasított a gondolat, hogy mi lenne ha ez az eszköz nem lenne? Mit csinálnék abban a sok megszokott időben? Talán én vagyok fantáziátlan, de igazából nem is tudom. Semmi ötletem sincs. Az első reakcióm miután megpróbáltam eljátszani hogy nincs is ott a gép az volt hogy máris kerestem egy másik ilyen eszközt, és a telómhoz, így lyukadtam ki ide ehhez a kérdéshez :D. Másodjára azthiszem megpróbálok valami mást, valami értelmesebbet csinálni.

Te mit tennél, ha ez tényleg megtörténne veled? (éppen ma és most)

20/F

(ez már nem a kérdés része, csak gondolatok)

Ahogy gondolkodtam rajta rájöttem, hogy milyen erős is ez a megszokás :O. Pl talán legjellemzőbb a telefon. Ott van ebédnél az asztalon, nap közben a zsebben/táskában, a buszon mindenkinél akárcsak órákon. Közted és köztem, a fákban a kőben, mindenütt igen. Olyan mintha egy függőség lenne. Vagy valójában az is, és csak én hiszem azt, hogy ez egy szimpla rutin? Pl Én sosem dohányoztam, de hallottam róla milyen élvezetes a kávé cigi együttes rituáléja :D na vajon fél órás telózás a Wc-n is van ilyen erős?

2018. okt. 4. 17:22
1 2
 11/12 Andizsuzsi ***** válasza:

Rejtvényt fejtettünk a wc-n.

Szabadidőmben edzésre jártam, olvastam, kiskamasz koromban órákig pingpongoztunk a lakótelepen. Háttértévézés mellett kézimunkáztam. Nagy divat volt a kézzel kötött pulóver. Iskolában pad alatt is kötöttünk.

2018. okt. 5. 06:29
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek aki írt :D. Most már tudom mit csináljak a WC -n ha nincs teló.
2018. okt. 5. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!