Haza menjek, ha nem érdeklem?
A párom lebukott ma hogy egy lányra ráírt.. àllítolag nem akart tőle semmit.Ez már a második alkalom. Nem rég egy lànynak olyar írt hogy kivesz egy albit és oda költözhet.( ez egy ismeretlen nő volt) szobát kereset.Tegnap eljöttünk egy másik városba az egyik ismerősünk lakására.Hogy kettesben legyünk stb.De összevesztünk és nem érti mi bajom.. most különszobában vagyunk. Természetesen ő meg alszik én meg nem birok mert tiszta ideges vagyok. Úgy érzem haza kell mennem.Az én automal jöttünk. Ti haza mennétek? Nagyon megbàntott és a nem csak azzal,hogy nőknek irogat..És ő simán alszik.Ti mit tennétek? Attol félek,ha most haza megyek csak neki lesz egy indoka veszekedni megint.
Vàrtam ezt a napot de már az elején elcseszte..
megpróbáltam vele megbeszélni,erre ugyan úgy bement amoda aludni.
És te rendre bedölsz neki.
Ö még nem érett egy komoly kapcsolatra. Küld el egy pszichológushoz.
Akkor tisztázzunk már pár dolgot.
Az, hogy veled párkapcsolatban él azt jelenti, hogy nem állhat szóba más nőkkel rajtad kívül?
Ha szóba áll (és miért ne tenné?), akkor neked ebből az következik, hogy megcsal?
Ha ennyire nem bízol benne, miért vagytok együtt?
Nekem egy ismerősömmel ugyanezt csinálja a barátnője. Mi is írtunk már egymásnak üzenetet még sincs köztünk semmi. De mivel a kiscsaj kikutatta a mobilját ami elég praszt dolog, onnantól elméleteket kezdett gyártani rólunk. Amivel azt érte el, hogy a srác mindig a háta mögött, stikában csinál mindent. Mert a csajjal nem lehet őszintén és normálisan beszélni, mert rinyál és vagdalkozik. És azóta gondolkodik rajta a srác, hogy valóban meg fogja a csalni a csajt, mert elege van, hogy folyton egy hűtlen kcsgnek titulálja, holott csóró pali tényleg nem csinál semmit. Csak hülyére melózza magát a lányért meg a gyerekükért.
Úgyhogy szerintem nézzél magadba egy kicsit mielőtt elkezdesz ész nélkül nekiugrani a pasidnak mindenféle hülyeségek miatt. Ha kidob, magadra vess. Ne hisztizz.
35N
Több, erősen vérző sebet tár fel kérdésed.
1./ Te is a "rossz a rosszal, de rosszabb a rossz nélkül" híve vagy?
'Párod' az, aki nem neked, hanem másik lánynak ajánlja fel, hogy albit bérel neki?
2./ Kérdésedből nem derül ki, hogy mennyi idősek vagytok, te is dolgozol-e. Van-e mindkettőtöknek önálló élethez szükséges anyagi forrásotok?
Te dolgozol? Fenn tudnád tartani magad, vagy pedig 'párod' az "örüljön, hogy eltartom!" kategóriába sorol?
3./ Pénzügyeiteket nem beszélitek meg?
Van annyi 'dugipénze', hogy tudtod nélkül fenn tudna tartani egy albit, a másik ellátásáról tudna gondoskodni?
.
Véleményem szerint egyikőtök sem gondolja kapcsolatotokat 'mindhalálig', ez inkább 'most ez van, pillanatnyilag nincs jobb'-nak tünik.
A döntés rajtad áll, itrt bárki is bármit véleményez, tanácsol. A jelek szerint -úgy gondolom- valami nyomós ok miatt nem változtattál eddig.
.
Az, hogy 'szeretem', nem lehet kifogás, ok, mert a szerelem nem az egyik bánatáról, nyűglődéséről, boldogtalanságáról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!