Az alacsony férfiak mind komplexusosak?
Gondolok itt a 170cm és az alatt lévő alacsony férfiakra.
Nektek hogy lett barátnőtök ? Törpézett már le titeket egy lány ? Nem haragszotok a génekre ?
Jó magam is 170cm vagyok és a lányok 70%-a magasabb,míg a fiúk 95 %-a magasabb nálam és ez nekem eléggé zavaró.
Ez kb mar az 1660-ik kerdesed a magassagodrol.
Nem, a komplexus nem a magassag miatt van. Valtoztass a nyomorek hozzaallasodon a vilaghoz es akkor nem fog zavarni. Es csajod is lesz.
#3: Úgy látom te a gyk "Legpolkorrektebb felhasználó" különdíjára hajtasz, mert a szex kategóriában is olyan marhaságokat szoktál írni, hogy a fülem kettéáll (a kis pénisz 12 alatt kezdődik, meg a 3,5 cm-es vastagság minden nőnek tökéletes).
Kérdezőnek: Én 170 vagyok, sosem volt barátnőm pedig állítólag kicsit helyes is vagyok és intelligens egyetemista. A hátam mögött már törpéztek le, persze a szemembe még ilyen nyomiként sem mertél megmondani. Nem haragszok a szüleimre és a génekre sem, mert hamár megtörtént ez a genetikai katasztrófa, akkor mégis mi a f***t tudnék tenni...? Próbálom minél gyorsabban leélni az életemet és nem foglalkozni mindenféle szarsággal, ami engem sújt, mert már belefáradtam a sok harcba és megaláztatásba. Most már csak nyugalomra vágynék. Az a 70% azért kicsit meredek. 18 alatti lányok esetében (szigorúan nagyvárosban) még talán el is hiszem, de azért egy bőven mintavétel alapján sztem úgy is kevesebb érték jönne ki, hogy azért a mai fiatal lányok általában elég magasra nőnek. Próbálj vidéki falvakban ismerkedni. Itt még egészségtelenül, szegényen él sok ember és nem volt idejük/pénzük magasra megnőni.
Nem, nem vagyok komolexusos. A barátnő nem a magasság miatt lett, hanem mert nyílt személyiég vagyok és ami a legdontosabb: teljesen oké vagyok önmagammal.
16/f ~ 167cm
#7es
Napi mese *taps* *taps*
Nem vagyok komplexusos...mert nem érdekel! :D
Jópár csaj így is megnéz, mert nem vagyok objektíven sem csúnya, én meg, mivel hetero férfi vagyok, a NŐKRE összpontosítok, nem az önsajnálatomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!