Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 20 évesen nincs élet célom,...

20 évesen nincs élet célom, ez normális?

Figyelt kérdés

Mit tegyek?

Ti mit tennétek?

Ha nincs célom akkor élni sincs nagyon értelem.

20F

2018. okt. 1. 09:41
 1/4 anonim válasza:
100%
Túlértékelt dolog az, hogy az embernek pontos jövőképe legyen. Plusz a legritkább esetben valósul az meg, még ha van is. Csak élj. Keríts valamit amit szeretsz csinálni hobbinak, ha érdekel valami, tanulj róla. Nem mondtál magadról sokat, agy nem tudok részletesebbet mondani. Nem tudom, hogy tanulsz-e vagy dolgozol. Szülőknél laksz, haverokkal albérletben vagy saját háztartásod van, stb. Miért érzel úgy ahogy... Így nehéz konkrétummal segíteni.
2018. okt. 1. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen nekem se volt. De később kialakult. Ismerd meg a világot, és előbb-utóbb megtalálod a célodat is. Segít, ha külön költözöl a szüleidtől.
2018. okt. 1. 10:04
 3/4 A kérdező kommentje:

1#

Tanulok jelenleg egy szakmát de azt sem tudom hogy igazàból tudmám e örökké ezt csinálni,igazából úgy érzem hogy nem.

Szülõknél lakom.

Igazából nem nagyon tudom.

2018. okt. 1. 10:12
 4/4 A kérdező kommentje:

2#

Nincs mibõl és az albérletet pedig nem tartom annyira jó ötletnek mivel nem olcsók.

2018. okt. 1. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!