Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiakba genetikailag bele...

A férfiakba genetikailag bele van kódolva a hűtlenség?

Figyelt kérdés

2018. szept. 29. 08:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
Mert a nok nem hutlenek? Azigen
2018. szept. 29. 09:38
 12/16 anonim ***** válasza:
62%

Nő vagyok és elég sok hűtlen nőismerősöm is van. Szerintem a nők inkább jobban titkolják.

De az tény, hogy rengeteg megcsalás van a környezetemben, némelyik elképesztő. Nekem is volt olyan "barátnőm", aki ráhajtott a barátomra, kb. ez volt az önigazolás nála, ráhajtani foglalt férfiakra.

2018. szept. 29. 09:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszról jutott eszembe, múltkor volt egy kérdés a Családi kapcsolatokban, hogy mi a véleményünk egy olyan nőről, aki családokat bomlaszt meg és leírta a kérdező (azaz a feleség), hogy egy nő ismerőse házas férfiakra hajt rá és az ő férjét is elcsábította. Erre kb. mindenki a kérdezőt kezdte támadni, hogy biztos ő benne van a hiba, ezért kereste máshol a boldogságot a férj és a szerető egy szent lélek, ugyanis ő a férjjel ellentétben senkinek se tartozik hűséggel, meg amúgy ja, biztos valaki ezzel szórakozik, hogy foglalt férfiakra hajt rá, mekkora hülyeség már...

Hát itt a bizonyíték, hogy vannak ilyenek, akik pusztán önigazolásból kezdenek házas pasikkal :/

Nem tudom, melyik nemre jellemzőbb inkább a megcsalás, mivel nem sokat tudok az ismerőseim szexuális életéről, de szerintem undorító dolog, és legalább ugyanannyira elítélem a szeretőket is, akik asszisztálnak hozzá, miközben tudják is, hogy az illetőnek van párja, családja..

2018. szept. 29. 12:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag de, evolúciós szempontból beléjük van kódolva, csakhogy azért vagyunk emberek, mert ránk nem csak biológiai hatások hatnak, hanem még rengeteg más is, ezért a legtöbb ilyen dolog gátlódik bennünk, így nagy valószínűséggel ez is. Szóval mindenkiben ott van, ahogy a nőkben meg a az erőforrást biztosító hímekre való preferencia, de ezeket felülírja az emberi mivoltunk. Tehát bár evolúciósan így kéne lennie, nem lesz minden férfi hűtlen és minden nő aranyásó, mert a ránk ható pszichológiai, spirituális és szociális hatások felülírják a biológiai késztetéseinket. Nem tudom, ez így laikusok számára mennyire érthető, akit érdekel a téma, érdemes utána olvasni. :)
2018. szept. 29. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem, bár sokan szeretnek ezzel jönni, hogy ne kelljen felelősséget vállalniuk a tetteikért.
2018. szept. 29. 14:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Pontosabb szerintem úgy a kérdés,hogy miért szeretünk bele másba?
2018. szept. 29. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!