Van akinek még genetikailag tokája van és nem elhízott?
Sokszor gúnyoltak anorexiásnak.
Viszont hatalmas tokám van, tényleg és malac fejem...
Valami ötlet? Elég hízékony a családom.
ez egy tipikus skinnyfat jellegzetesség.
vagyis hiába ropi valaki,akkor is magas lesz a testzsír százaléka,mert rossz a test összetétele.
alig van izomzat a testén és ehhez képest túl sok a zsír,magyarul zsíros csontváz.
ilyen alkatúaknál nem meglepő a toka,ami a magas testzsír egyértelmű jele.
szóval nem genetika,hanem inkább a lusta,tunya életmód eredménye.
Előző...de barátom gyerekkora óta sportol. Imád sportolni.
Mégis van tokája, pedig arányosan atlétikus, és szálkás.
"
ez egy tipikus skinnyfat jellegzetesség.
vagyis hiába ropi valaki,akkor is magas lesz a testzsír százaléka,mert rossz a test összetétele.
alig van izomzat a testén és ehhez képest túl sok a zsír,magyarul zsíros csontváz.
ilyen alkatúaknál nem meglepő a toka,ami a magas testzsír egyértelmű jele.
szóval nem genetika,hanem inkább a lusta,tunya életmód eredménye."
Ez nem igaz, genetika. Nem magas a testzsírszázalékom, inkább alacsonyabb, sportolok, izmos vagy.
Kb. elszáradhatnék, akkor is lenne tokám. Ilyen a fejem...
Nem kell elhinni... De van ilyen...
de legalább jó öblös hangod lehet..
talált?
Nincs patkányfejem. Ha lehajtam a fejem, akkor nagyon látszik a toka, nagyon-nagyon. Látszik az állkapcsom.
Meg egyébként mitől függ össze a hang és a toka, lemaradtam valamiről? Nincs ádámcsutkám, mert lány vagyok. Micsoda idióta összefüggés
Amúgy tokaleszíváson gondolkozom.
Igen, erre ez a legegyszerűbb, ha elmész egy szépészeti beavatkozásra és ott hamar pontot tesznek az ügy végére.
Ettől függetlenül a rendszeres aerobic, vagy valami manapság divatos hasonló mozgás sosem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!