Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A tüsszentésünk hangerejét...

A tüsszentésünk hangerejét szabályozhatjuk?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mindig üvöltve tüsszent, én pedig ilyenkor mindig frászt kapok, mert általában a néma csöndbe "üvölt" egy hangosat. Érdemes ilyenkor szólni a másik félnek vagy a hangerőt nem szabályozhatjuk ilyenkor - ergo van aki alapjáraton üvöltve tud tüsszenteni és ezen nem tud változtatni?

2018. szept. 27. 10:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szegény apám tüsszentett úgy, hogy az egész panelház belerezonált: "HÜÜÜÜÜÜEEEEESSSSSSSI!!!!!!"

De a főnököm még őt is lekörözi, ő valami ilyesmit tol ki: "HÜÜÜÜÖÖÖÖÖEEEÁÁÁÁÁSSSSHIJAHHH!!!!!!!!" persze szintén jó hangosan, hogy mindenki hallja. :D

Amúgy nagyon egyszerű, zsebkendőbe kell, az eleve jól tudja tompítani.

2018. szept. 27. 17:53
 12/13 Equinox válasza:
Óha, én imádok jó hangosan tüsszenteni. Üvölteni egy tüsszentés közben maga a gyönyör. Ha cifrázni akarod, dugd ki közben a nyelved. :'D
2018. szept. 28. 07:30
 13/13 A kérdező kommentje:

"HÜÜÜÜÖÖÖÖÖEEEÁÁÁÁÁSSSSHIJAHHH!!!!!!!!"

:D :D :D

Ez nagyon jó :D

2018. szept. 28. 08:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!