Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen ember az, aki azt...

Milyen ember az, aki azt hajtogatja, hogy ő béketűrő ember?

Figyelt kérdés
2018. szept. 26. 18:40
 1/6 A kérdező kommentje:
de közben meg csinálja a feszkót, és felemeli a hangját a legjelentéktelenebb dolog miatt?
2018. szept. 26. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki ezt hajtogatja, általában nem az
2018. szept. 26. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Minek kérdezel olyat, amire a válasz egyértelmű?
2018. szept. 26. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Beképzelt, aki nincs tisztában önmagával. Ilyennek egy tükör kell, amikor épp a feszkót csinálja.
2018. szept. 26. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha valaki ezt a kifejezést használja magára, az 99%, hogy egy agresszív állat. De tényleg, figyeld meg!

legtöbbször egyébként úgy szokott elhangozni, hogy "én béketűrő ember vagyok, de..." és aztán megmagyarázza, hogy mért nem az :)

2018. szept. 27. 14:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Én béketűrő ember vagyok, de a múltkor annyira felb.a.szták az agyam, nem hiszed el! csakis ezért történt, hogy kinyírtam 3 kiscicát, felrúgtam 2 óvodást, és péppé vertem azt a köcsög csávót. Tudom, nem zép dolog, de azért valahol érthető, szerintem te is kiakadtál volna. hát mit képzelnek ezek! Satöbbi...

És elvárja, hogy megerősítsd az igazában. (Mert ha nem értesz egyet, jaj lesz neked :D )

2018. szept. 27. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!