Mit tegyek, hogy több önbizalmam legyen?
Sziasztok, előre is bocsánat, nem tudom hogy a jó kategóriába írtam e a kérdést.
17 éves vagyok, és alakulóban vannak a dolgok egy fiúval. Tudom, hogy nem számít a külső, mindenkinek más a szép és nem kéne másokhoz hasonlítgatnom magamat, de az az igazság, és nagyon kevésnek érzem magam hozzá, és félek, hogy elrontom az egészet.
Ő maga nagyon figyelmes, baromi helyes, magas, vicces, okos, egy szóval tökéletes számomra. Nem tudom megérteni, hogy miért engem választ.
Alacsony vagyok, és bár az alakomat nagyon sokan dicsérik, én látom hogy van rajtam egy kis felesleg, hiába sportolok és figyelek oda az étrendemre, ezen nem tudok változtatni, ilyen a csontozatom és sose leszek vékony. Nem tetszik az orrom, széles és görbe is, és egyszerűen mindenbe bele tudok kötni magamon. Soha senki nem tett még megjegyzést egyik ilyen "hibámra" sem, én mégis mindig látom őket...
Mihez kezdjek, hogy több önbizalmam legyen?
Előre is köszönöm, ha van aki végigolvasta és megpróbál segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!