Azoknak a srácoknak akik nőcsábászok és szinte minden lányt megkaphatnak, mi a véleményük az olyan lányokról akik még 18 évesen szűzek?

A kérdésed első fele erősen feltételekhez kötött, de a második részére válaszolva, becsülendő szerintem.
Sok olyan lányt pattintottam már, mert lelki szemetesládának használva, elmondta, hogy szűz, majd jött franciaországból egy focista, gyorsan lefeküdt vele // másik lány még szabadságot akart a komoly kapcsolat előtt // konzervatív családból az igazira várt, de a Corvinus-ra bejutva nem bírta összezárva tartani a lábát // stb... de az egy éjszakás eset után jöttek vissza, hogy mégis inkább velem szeretnének lenni, kiszámíthatóság, tisztelet, és minőségi idő miatt (ez fizikai, és lelki értelemben is megvalósulhat). De már késő volt...
A szűziesség mint tény, kimondottan érték a szememben, mert sokan (bárki megdug manapság bárkit) nem bírják ki, hogy várjanak arra, akire érdemes...
27F

Utolsó, ez egy igen szar sztereotípia.
Én sok szűzzel voltam, egyik sem volt levakarhatatlan, sőt...

Én nem vagyok az, sőt.. Az a normális, ha nem random embereket keresel erre. Aki meg már többször is átesett ezen az szokásos tiniribi, a kutyának nem kell akinek van egy kis esze. (Persze egy emberrel elmegy ha nem 2hetes kamudolog)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!